[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 22.12.2010 16:46 | ako ukryt funkciu eval?

takze mam nejaky php kod a chcem skryt funkciu eval alebo ju nejako rozdelit do casti ako napr.
Kód:
e."".v."".a."".l
alebo nejako inak , nedalo by sa to?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ako ukryt funkciu eval?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 22.12.2010 16:49 | ako ukryt funkciu eval?

he? načo to je dobré?

Kód:
$vykonaj = 'eval';
$vykonaj('system_shut_down()');


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
ako ukryt funkciu eval?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.12.2010 17:19 | ako ukryt funkciu eval?

emer, prečo by malo fungovať toto čo si napísal? To nie je JS a aj keby bolo tak by to nešlo(teda ak sa mýlim tak ma oprav)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
ako ukryt funkciu eval?

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.12.2010 17:32 | ako ukryt funkciu eval?

Flety a preco by to nemalo fungovat? :) schvalne si to vyskusaj..


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
ako ukryt funkciu eval?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.12.2010 18:01 | ako ukryt funkciu eval?

$vyknonaj = 'eval'; neznamená, že premenná vykonaj je typu string a obsahuje text eval?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Čestný člen
Čestný člen
ako ukryt funkciu eval?

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 22.12.2010 18:09 | ako ukryt funkciu eval?

Znamena, ale v PHPcku to funguje. Takisto, ako napriklad nasledovne:
Kód:
$foo = 1;
$bar = 'foo';
$$bar; //1


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 22.12.2010 18:33 | ako ukryt funkciu eval?

myslel som skor toto ...

$x="eval";
$x17(base64_decode( ....

ale error: Fatal error: Call to undefined function eval()


Offline

Čestný člen
Čestný člen
ako ukryt funkciu eval?

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 22.12.2010 18:46 | ako ukryt funkciu eval?

Aha a fakt. Ide o to, ze eval() nie je klasicka funkcia, ale "language construct". Toto teda pre eval fungovat nebude.
http://sk2.php.net/manual/en/functions. ... ctions.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 22.12.2010 18:58 | ako ukryt funkciu eval?

ahaaaa, sak preto mi to asi urcite neslo :D

Tak dakujem :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ako ukryt funkciu eval?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.12.2010 19:11 | ako ukryt funkciu eval?

Konečne som naplno pochopil "interpretovaný" :-D


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 10 ] 


ako ukryt funkciu eval?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mozilla Firefox- ako vypnúť funkciu...

v Sieťové a internetové programy

3

331

27.11.2010 21:27

acer564

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Som úplny zaciatocnik v Linuxe, ako rozbehat tuto funkciu:

v Operačné systémy Unix a Linux

1

457

08.02.2011 12:00

Igor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistim ci ma moja MB-doska ASUS funkciu TRIM?

v AMD čipové sady

1

243

18.10.2011 23:06

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zabezpecenie eval-u?

v PHP, ASP

12

264

12.09.2010 14:54

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s funkciou eval()

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

521

15.10.2007 9:45

Ezekiell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

eval()'d code + Invalid default value for 'log'

v PHP, ASP

2

242

21.04.2008 15:47

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozsirenie pre funkciu limit word

v PHP, ASP

5

260

12.09.2011 15:58

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Myš ktorá splní svoju funkciu

v Externé zariadenia

7

205

12.09.2016 23:42

M_i_s_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vie router zastat funkciu access pointu?

v Siete

2

326

06.04.2007 16:54

robot82

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ Problém s ukazovateľom na funkciu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

425

03.07.2010 1:44

Loko11

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Premenovanie suborov v zlozke cez md5 funkciu ?

v Ostatné

2

109

29.06.2013 13:24

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ukazovatele (pointers) na funkciu (vyznam) v C++ otazka

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

186

02.02.2016 19:32

Elendil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako nainstalovat javu do pc s pristupom ako uzivatel

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

525

18.03.2008 8:40

redw

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WEB stranka.ako na nu a ako s nou

v Ostatné

13

1121

12.10.2007 21:54

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

samsung nenajde ako bootovatelne mediun, inak ide ako ma

v Optické zariadenia

0

383

27.03.2009 21:53

ejo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako inštalovať módy ho PHPbb a ako na reklamu !!!

v Redakčné systémy

8

2624

30.03.2008 15:39

MarkoSVK



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF