aky RPL boot? nezapinaj tam blbosti, ale normalne bootuj, netreba ti nic ine prestavovat, ako poradie bootovania, nejake bootovanie z LAN je zbytocna featura pre domaceho usera. Tiez neviem naco to tam pchaju.
tvoj post som cital cely, nemusis sa bat ze neviem o com sa tu bavime, mohol si hned napisat ze to ide na HDD a nie nic nehovoriace "nebootne mi". pouzi hlavu a zistis, preco som chcel presny popis chyby.
OK, takze to nebootuje aj ked mas v biose na prvom mieste cdrom? (co si myslim ze mas, logicky).
Skus potom inu mechaniku, tato moze mat nejaky problem.
Alebo ak je to pripad, ze ti LCD nestihne ukazat tu vetu "press any key to boot from cd", tak len naslepo mackaj nejaky klaves. Ak to nabehne, tak je to tym. Niektore LCD tu tak sproste spravene ze kym si jeho vysost monitor prehodi rozlisko a nahodi obraz, tak si uz pri logu winxp.
Ze ta nepusti do OS teraz neries, aj tak to podla tej hlasky bude chciet pravdepodobne reinstall.
_________________ Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM Xiaomi Mi 9 Lite 64GB |