Ako spustit film z USB na setboxe od SWANu?Ako spustit film z USB na setboxe od SWANu? Prave mi dali tento typ - https://www.swan.sk/domacnosti/zariadenia/hybroad-z205Ked tam vlozim USB a pozriem prenosne zariadenia, tak nic nenajde. Mam filmy vo formate mkv (MPEG2+AC3), zmenil som koncovku na h264 a aj tak nic nenaslo.ŠTANDARDNÉ ROZLÍŠENIErozlíšenie: 1 920 x 1080 pkodeky: H264, VC-1, MPEG2, MPEG4, DivXUSB PODPORUJE NASLEDOVNÉ AUDIO A VIDEO FORMÁTYvideo - h264, divx, xvidaudio - ac3, vorbis, acc, aac Ehm, H264 je kodek, premenovanie koncovky tvoj problém nevyrieši pokiaľ danú koncovku box nepozná. Najskôr by som asi skúsil konverziu na iný kontajner, napr avi/mp4 a uvidíš. Tak som konvertoval film do MPEG a aj tak nefunguje, resp stale ani netusim ako vobec spustit USB? Ked cez dialkove zvolim prenosne zariadenia, tak pise, ze mam stiahnut nejaku aplikaciu SWAN Multimedia. Zacal by som kontrolou, ci STB vobec dokaze precitat obsah toho USB - podporovany suborovy system NTFS / FAT32 / exFAT..Skus na ten kluc nahrat napr. audio subor *.aac, ci bude vediet najst aspon ten.. Uprimne, uz to, ze nepodporuje mp3, svedci o vyspelosti toho zariadenia.. Ked cez dialkove zvolim prenosne zariadenia, tak pise, ze mam stiahnut nejaku aplikaciu SWAN Multimedia.A stiahol si ju? Do takýchto boxov sa dajú sťahovať cez net rôzne doplnkové služby a aplikácie, tak to treba pohľadať v menu a potom by to malo ísť. Pokial to podporuje len FAT32, tak mi to velmi nepomoze, kedze vetsina filmov ma cez 4GB. Kaslem na to, radsej to skusim na TV, ktory prehra mkv. Az ho raz kupim, uz aby sa tento 10 rocny pokazil. ...
Ako spustit film z USB na setboxe od SWANu? |