Ako roztiahnuť div na celú obrazovkuDobrý deň, Chcel by som sa opýtať ako mám roztiahnuť celý div/header na celú veľkosť okna.Napr. Já mam 1366x768 a mám to roztiahnuté tak ako chcem pretože som to optimalizoval podla môjho monitoru (https://ctrlv.cz/uTB6) ale kamarát ktorý má 1920x1080 tak to má useknuté. (https://ctrlv.cz/zl2S)Používam bootstrap 3Časť kódu: Toggle navigation Anime Manga Administrácia CSSheader { background-image: url(/img/header.jpg); background-color: #281e14; background-repeat: no-repeat; background-attachment: scroll; background-position: center top; -webkit-background-size: cover; -moz-background-size: cover; background-size: cover; -o-background-size: cover; display: block; position: relative; height: 50em;} Nie som si úplne istý čo chceš dosiahnuť, ale predovšetkým sa vyhni nejakému pevnému určovaniu výšky (height: 50em) ak chceš aby mal element dynamickú výšku podľa okna prehliadača.Inak asi takto:html - height: 100%body - height: inheritheader - height: inheritVšetky tri CSS vlastnosti MUSIA byť nastavené. Skúsil som height: inherit; ale nefunguje mi to. obrázok ktorý tam bol zmizol a je to celé čierne.A chcem dosiahnuť to že header bude roztiahnutý na celú obrazovku ako úvod s menu potom môže scrolovať nižsie. Nefunguje ti to, lebo si nenastavil všetko.Ešte raz, musíš nastaviť všetky tri body o ktorých som písal. Vidíš ich? Skúsim ich dať väčším, možno...na druhý pokus...to výjde. všetky tri body som použil na prvý krát a stále to bolo čierne.Skúsim to vložiť do vlastného css a nie do bootstrapu// Spojený príspevok Uto 30.05.17 13:28ďakujem už to funguje. Neviem prečo mi to neišlo keď to bolo v bootstrape. Skúsim napísať kamarátovi nech to skusí Lebo si to nastavil naopak, je najvyšší uzol tvojej stránky, tomu si dal height: inherit, ale ten nemá rodiča, nadradený element od ktorého by mohol dediť nejaké vlastnosti, preto ho nebolo vidieť a , ktorý je až pod ním (v ňom) si nastavil height: 100%, lenže keď nie je vidieť rodič (html), nemôžeš vidieť podradené elementy (body, ani nič pod ním, v ňom, nikde).Možno by to chcelo najprv osviežiť/naučiť sa základy HTML/CSS a potom sa púšťať do väčších vecí a bootstrapu ...
Ako roztiahnuť div na celú obrazovku |