Ako rozdelit HD NA VIAC ODIELOVNainstaloval som vistu a urobilo mi to len jeden odiel C nechcem to znovu preinstalovavat ako sa to da rozdelit vo viste Najlepší je na to niejaky soft napr. Partition magic. start/spustit/diskmgmt.msc a tam si uz porob co treba start/spustit/diskmgmt.msc a tam si uz porob co treba tam sa nedaju vytvarat nove odieli najprv musis povodny zmensit najprv musis povodny zmensit no ved to som urobil ale kde je potom nieco ako vytvorit novy ska sa ti tam zobrayi nevyuzite miesto tak v nom si zadas velkost novej particie skus toto Acronis Disk director je super a prehľadný. no ja mám tiež problém z diskami: mám 500 GB disk ------ na C: je nainštalovaná VISTA (kapcita je 60 GB) D: je na hry ..... (kapacita je 407GB) no C. je už skoro plné ostáva asi 9GB ..... tak som rozmýšľal, že by som tam ešte nejaké miesto potreboval aspoň 50GB tak com si otvoril Správu počítača a v D: zobral 50 GB ......... no ale ako tak pozerám tak ako si sa my to potom nedá pridať k C: tých 50GB ......... :cry please poradte treba instalovať vitu znova a v tam to nejak rozdeliť alebo ako ............. dik da sa to este cez ostatne programy, nar. spomenuty acrons by to mohol vediet, partition magic to vie ale nevie ako si sucasne verzie rozumeju s vistou je predtým treba ja dáta zálohovať ??? alebo by to išlo aj bez toho to je na tebe ci chces riskovat stratu dat parada už to je diki moc najlepsi a pre man osvedceny program je acronis disk director suite ...
Ako rozdelit HD NA VIAC ODIELOV |