[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako povolim  vybrat si viacej obrazkov na odoslanie?

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city

Chcel by som aby sa dalo vo formulari vybrat viacej obrazkov na odoslanie, nasledne by ich nacitalo do pola a pomocou while by to po jednom obrazku odosielalo - keby odoslalo prvy, zacalo by odosielat druhy. Dalo by sa to dako spravit?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53

Skús poprezerať tieto stránky:

http://www.google.sk/search?q=multi%20upload%20script


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako povolim  vybrat si viacej obrazkov na odoslanie?

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 24.11.2007 21:05 | Ako povolim vybrat si viacej obrazkov na odoslanie?

no co som pozeral tak som tam nasiel daco takeho ze pri vybere ti povoli vybrat len jeden subor a kliknutim na tlacidlo ti prida dalsi input na vyber suboru ale ja y som chel aby sa mi tie subory(obrazky) dali nacitat do premenej jedneho inputu, napriklad ze by boli oddelene bodkociarkou a potom ci by sa to dalo zapracovať dako do pola


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako povolim  vybrat si viacej obrazkov na odoslanie?

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1

no sice neviem ako by sa to dalo efektivne. kazdopadne ja by som to riesil asi tak ze meno inputu by som dal cislo 0,1,2 potom by si mohol dat:

Kód:
for($i = 0;$i <= count($_FILE);$i++)
{
    $uploaddir='./img/';

    $uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES[$i]['name']);
    move_uploaded_file($_FILES[$i]['tmp_name'], $uploadfile);
}


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako povolim  vybrat si viacej obrazkov na odoslanie?

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 25.11.2007 12:02 | Ako povolim vybrat si viacej obrazkov na odoslanie?

no googlil som po nete akoby sa to dalo ale asi to spravim jednoduchsie a budem mat tolko inputov kolo chcem upnut obrazkov... tj dako podobne ako vl4kn0


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

vlastne ja by som to robil, tak že by som mal jeden input (type="file") a potom ponuky pridať ďalší a potom ako napísal vl4kn0


 [ Príspevkov: 6 ] 


Ako povolim vybrat si viacej obrazkov na odoslanie?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako povolím na routry povolim port433 pre UDP a TCP?

v Operačné systémy Microsoft

1

76

22.12.2015 20:15

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spravit galeriu obrazkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

304

27.02.2010 15:47

Pades

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako vybrať monitor

v Monitory, televízory a projektory

8

1604

12.12.2008 14:57

vprint

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako vybrat GPU?

v Ostatné grafické karty

12

1302

22.03.2006 22:11

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako prerobiť velký počet obrázkov

v Grafické programy

6

675

24.07.2009 16:38

jozef.rusnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako dat pismo od obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

326

18.02.2010 0:58

Atrix24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako si vybrať telefon???

v Mobilné zariadenia

0

122

26.07.2012 16:29

malenka0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako vybrat zaseknutu pametovku

v Ostatné zariadenia

2

565

04.04.2009 21:30

riki137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vybrať... pomocou jQuery?

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

228

03.06.2010 16:32

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako si mam vybrat ?

v Redakčné systémy

4

432

04.04.2007 13:37

brm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako správne vybrať zdroj

v PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia

14

235

26.01.2013 14:10

davtom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vybrať cross motorku

v Automobily, motorky

8

616

01.07.2014 4:00

Smith Wesson

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vloženie obrázkov do photoshopu ako vrstvy

v Grafické programy

1

938

28.07.2012 13:14

eMp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vybrať zdroj a skriňu ?

v PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia

6

336

30.12.2013 0:10

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vybrať CPU zo socketu

v AMD - Advanced Micro Devices

4

253

21.10.2012 14:26

FanatiKKK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vybrať HDD z bedne ???

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Pevné disky a radiče

36

2891

12.04.2006 15:37

Intelman



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF