[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81

Potrebujem vediet, ako mam odoslat na dalsiu stranku napr z xx.php hodnotu premennej, napr. id do yy.php, ak zoaroven potrebujem odoslat aj hodnoty z formulara.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.11
Prihlásený: 06.11.11
Príspevky: 67
Témy: 14 | 14
Bydlisko: Prešov

použiješ takúto kúzelnú vetičku:

Kód:
<input type='hidden' name='id' value='".$id."'>


hotovo :)


_________________
Desktop: MB - MSI G31M3-F CPU - Intel Celeron E1200, RAM - 2x - GoodRAM - 1GB
Chipset - Intel G33/G31, GK+ ZK - chipset, HDD1: Seagate - Barracuda 7200 - 500GB, HDD2: Seagate Barracuda 7200 - 80GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 11.10.2011 21:43 | Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?

anoooo tak nejako som si to predstavoval:))) dakujem;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

Len pozor, nedavaj tam citlive udaje, alebo nieco, co nebudes zas kontrolovat..
Tuto hodnotu si vie user zmenit.. velmi jednoducho..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 4 ] 


Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako uložiť JS hodnotu do PHP premennej?

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

228

21.11.2013 22:10

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslať formulár pomocou odkazu

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

348

20.04.2009 23:13

jurov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zabezpecenie formulara pomocou casu

v PHP, ASP

4

258

05.03.2010 21:07

keno 10

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Button ako funkcia odoslať

v Ostatné

2

114

08.06.2015 1:29

jaknapceu

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Navýšiť hodnotu výsledku o určitú hodnotu

v Databázy

2

128

08.01.2014 17:08

sulino611

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložíť/odoslať sitemapu do google?

v Internetový marketing, SEO, reklama

6

534

11.05.2011 20:22

Googler1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako dostat premennu (hodnotu)

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

327

20.02.2009 16:02

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako doplnit hodnotu do vety

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

378

15.09.2008 13:39

mathias

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ajax upload prípadne ako odoslať formulár po klik. na odkaz

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

356

06.02.2010 18:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

v PHP, ASP

13

617

05.10.2008 20:09

Roko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako predísť odoslaniu formulára

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

187

20.08.2010 8:54

SP!DER

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vratit navratovu hodnotu z callback funkcie ako prvu bez async: false

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

181

15.12.2015 20:14

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Python]Ako spraviť z lokálnej premennej globálnu

v Perl, Python, Ruby, CGI

4

334

12.10.2013 20:08

freeze

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako odoslat "0"

v PHP, ASP

2

265

05.11.2007 18:08

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat a editovat data z formulara do XML?

v PHP, ASP

20

840

30.07.2008 23:47

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vypisat prvok pola, ked nazov indexu je v premennej

v PHP, ASP

2

246

10.01.2010 13:49

Mysql_dodo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF