Ako odinštalovať IE?Jak sa dá odinštalovať IE? Už ma serie, že mi to tu vždy keĎ zapnem PC vyhadzuje, že IE neni nastavený ako predvolený prehliadač... na Win98 mi raz dalo taku ponuku, keď bol malý HDD (asi len 1 GB) a už mal malo miesta pre temp, tak mi tam vyhodilo, že volitelne časti windowsu sa daju odinštalovať, aby sa uvolnilo miesto... vtedy som vymazal skicar, IE, kalkulačku a take hovadiny... ale teraz to neviem nikde nájsť to by som nerobil, akurat si domrvis system a to urcite nechces skor sa zameraj na to, preco sa ti po kazdom zapnuti spusti No dobre, tak sa na to zameriavam... prečo teda? ako to mam ja vediet? nic blizsie si o tom nenapisal a vestecku gulu ozaj nemam Ovládacie panely - pridať/odstrániť programy - pridať/odstrániť súčasti OS alebo spusti IE: nástroje - možnosti siete internet - programy - zruš upozornenie alebo klik pravým na inkonu IE na ploche - vlastnosti - programy to isté máš aj v ovládacích paneloch - možnosti siete internet - programy Jaaaaaj no jasne... až teraz som si to všimol... Trebalo ešte vložiť inštalačne cd a dobre Diky ...
Ako odinštalovať IE? |