[ Príspevkov: 17 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 17.07.2008 17:50 | Ako na zobrazenie html tagov?

Prosim Vas, mam diskusiu: http://spojmesaprehokej.tym.sk/

no a nezobrazuje mi tam html tagy ...

nezvyrazni ich a neumoznuje kliknut na ne.

Ako to vyriesit?

dakujem za kazdu radu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 17.07.2008 18:16 | Ako na zobrazenie html tagov?

nechapem problemu akoze ked das <a href> tak ti to nevypise ale spracuje ako odkaz?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 17.07.2008 20:12 | Ako na zobrazenie html tagov?

pouzivaj &lt; a &gt; namiesto < a >.


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 17.07.2008 20:24 | Ako na zobrazenie html tagov?

on zrejme myslí tými HTML tagmi odkaz.. pozeral som diskusiu, a má tam iba textovúpodobu odkazu....

ak chceš z toho textu spraviť odkaz, tak
Kód:
$text = preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="$1">$1</a>', $text);

$text = preg_replace('@(www.([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="http://$1">$1</a>', $text);


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 18.07.2008 8:18 | Ako na zobrazenie html tagov?

dulius strašne si ma nahneval ...
je to pecka, super, žiadna fakty, žiaden zmysluplný základ, nejaký odkaz a otázka, ktorá nie je úplná .... bol som tam a všetky tágy mi zobrazovalo, takže netuším o čom točíš .... ak potrebuješ zobrazovať na stránku <a> surovo ako text použi napr. <pre> alebo <xmp> ak potrebuješ upraviť URLku tak použi to čo ti napísal emer, ak sme netrafili tam POVEDZ NIEČO, na čom sa dá stavať!!!


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 18.07.2008 9:57 | Ako na zobrazenie html tagov?

Tominator píše:
dulius strašne si ma nahneval ...
je to pecka, super, žiadna fakty, žiaden zmysluplný základ, nejaký odkaz a otázka, ktorá nie je úplná .... bol som tam a všetky tágy mi zobrazovalo, takže netuším o čom točíš .... ak potrebuješ zobrazovať na stránku <a> surovo ako text použi napr. <pre> alebo <xmp> ak potrebuješ upraviť URLku tak použi to čo ti napísal emer, ak sme netrafili tam POVEDZ NIEČO, na čom sa dá stavať!!!

ahoj .. prepac ... pozri sa o prispebok vyssie.
emer vie na co myslim
tak prepac ze som sa zle vyjadril.
skusim to uplne jednoducho este raz:

napisem prispevok do diskusie a v prispevku napisem www adresu, a ono mi ju system zobrazi ako klasicky text a to nechcem, chcem to mat zobrazene tak, aby sa dalo na tu adresu kliknut, aby to bola aktivna html adresa


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 18.07.2008 10:45 | Ako na zobrazenie html tagov?

ok tak suchy tu napísl celkom pekný cript:
http://www.pcforum.sk/rozne-funkcie-vac ... 37242.html


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 18.07.2008 10:49 | Ako na zobrazenie html tagov?

Tominator píše:
ok tak suchy tu napísl celkom pekný cript:
http://www.pcforum.sk/rozne-funkcie-vac ... 37242.html

vdaka


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 25.07.2008 19:50 | Ako na zobrazenie html tagov?

napisal som tomu suchemu, uvidime ci sa ozve ...
zatial mi to nejde ...
ten kod
Kód:
$text = preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="$1">$1</a>', $text);

$text = preg_replace('@(www.([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="http://$1">$1</a>', $text);


som dal pred zapis do DB, no ziadna zmena


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 25.07.2008 19:52 | Ako na zobrazenie html tagov?

no ukáž kód ... lebo ja som niečo súšal a mne funguje ...
inak použil by som:
Kód:
   $text = eregi_replace("([^/]([w]{3})\.)([/:;?=&+_a-zA-Z0-9\.\-]+)", " <a href=\"http://\\2.\\3\">\\2.\\3</a>(<a href=\"http://\\2.\\3\" target=\"blank\">nove okno</a>)", $text);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 26.07.2008 12:40 | Ako na zobrazenie html tagov?

tak tu je kod co ide na vystup:

Kód:
<?
    require('check_user.php');   

    include('db_connect.php');

    $jump=$HTTP_GET_VARS["jump"];
   
    if(!isset($jump)) $jump=0;
    $max=mysql_query("SELECT MAX(cislo) FROM tipujeme_forum_prispevky");
    $count=mysql_result($max,0);
    $from=$count-$jump;
    $to=$count-$jump-30;
   
    if(!isset($_SESSION[vyhladaj])){/*session_register("vyhladaj");*/ $_SESSION["vyhladaj"]="%";}
    if(!isset($_SESSION[zobraz_iba])){/*session_register("zobraz_iba");*/ $_SESSION["zobraz_iba"]="%";}
    if(!isset($_SESSION[ignoruj])){/*session_register("ignoruj");*/ $_SESSION["ignoruj"]="*";}
   
    $buf=mysql_query("SELECT * FROM tipujeme_forum_prispevky
         WHERE cislo <= ".$from." AND
               cislo > ".$to." AND
               text LIKE '%".$_SESSION[vyhladaj]."%' AND
               meno LIKE '".$_SESSION[zobraz_iba]."' AND
               meno NOT LIKE '".$_SESSION[ignoruj]."'
               ORDER BY cislo DESC")
    or die("!!! Chyba: ".mysql_error());
   
    while($prispevok=mysql_fetch_array($buf))
    {
   include('replace_chars.php');   
   
        echo   "<TR><TD><TABLE STYLE=\"border-top: 1px solid; border-color:#0000ff;\" CELLSPACING=0 CELLPADDING=3 WIDTH=100%>";
   if($_SESSION[zvyrazni]==$prispevok[meno])
        echo "<TR CLASS=\"zvyrazneny\">";
   else echo "<TR CLASS=\"prispevok\">";
   echo          "<TD ALIGN=LEFT>
             <A HREF=\"send_message_form.php?author_to=".$prispevok[meno]."\">".$prispevok[meno]."</A>
         </TD>
         <TD ALIGN=RIGHT>
             <A HREF=reply.php?re=".$prispevok[cislo].">Komentova</A>
            
             &nbsp;".$prispevok[datum].",
             &nbsp;#".$prispevok[cislo]."
         </TD>
          </TR>";
   if($_SESSION[zvyrazni]==$prispevok[meno])
        echo "<TR CLASS=\"zvyrazneny\">";
   else echo "<TR CLASS=\"prispevok\">";
   echo          "<TD COLSPAN=2 ALIGN=LEFT>".$prispevok[text]."</TD>
          </TR>
      </TABLE></TD></TR>";
   
   $buf2=mysql_query("SELECT * FROM tipujeme_forum_reakcie WHERE reakcia_na=".$prispevok[cislo]." ORDER BY cislo")
   or die("!!! Chyba: ".mysql_error());
   
   while($reakcia=mysql_fetch_array($buf2))
   {
       include('replace_chars2.php');

           echo   "<TR><TD><TABLE STYLE=\"border-top: 1px solid; border-color:#B8E4F5;\" CELLSPACING=0 CELLPADDING=3 WIDTH=100%>
         <TR CLASS=\"reakcia\">
             <TD WIDTH=15>&nbsp;</TD>
             <TD ALIGN=LEFT>
            <A HREF=\"send_message_form.php?author_to=".$reakcia[meno]."\">".$reakcia[meno]."</A>
             </TD>
             <TD ALIGN=RIGHT>
            &nbsp;".$reakcia[datum].",
            &nbsp;#".$reakcia[cislo]."
             </TD>
         </TR>
         <TR CLASS=\"reakcia\">
             <TD WIDTH=15>&nbsp;</TD>
                 <TD COLSPAN=2 ALIGN=LEFT>".$reakcia[text]."</TD>
         </TR>
          </TABLE></TD></TR>";
   }       
    }
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 26.07.2008 12:57 | Ako na zobrazenie html tagov?

ak som správne pochopil bodol by súbor replace_chars a repleace_chars2


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 26.07.2008 13:00 | Ako na zobrazenie html tagov?

tie subory su len o smajloch:

Kód:
<?
    $replace_what=array("\n","**01","**02","**03","**04","**05","**06","**07","**08","**09","**10",
         "**11","**12","**13","**14","**15","**16","**17","**18","**19","**20");
    $replace_with=array("<BR>","<IMG SRC=smajlici/01.gif>","<IMG SRC=smajlici/02.gif>","<IMG SRC=smajlici/03.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/04.gif>","<IMG SRC=smajlici/05.gif>","<IMG SRC=smajlici/06.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/07.gif>","<IMG SRC=smajlici/08.gif>","<IMG SRC=smajlici/09.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/10.gif>","<IMG SRC=smajlici/11.gif>","<IMG SRC=smajlici/12.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/13.gif>","<IMG SRC=smajlici/14.gif>","<IMG SRC=smajlici/15.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/16.gif>","<IMG SRC=smajlici/17.gif>","<IMG SRC=smajlici/18.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/19.gif>","<IMG SRC=smajlici/20.gif>");
    $prispevok[text]=str_replace($replace_what,$replace_with,$prispevok[text]);
?>


Kód:
<?
    $replace_what=array("\n","**01","**02","**03","**04","**05","**06","**07","**08","**09","**10",
         "**11","**12","**13","**14","**15","**16","**17","**18","**19","**20");
    $replace_with=array("<BR>","<IMG SRC=smajlici/01.gif>","<IMG SRC=smajlici/02.gif>","<IMG SRC=smajlici/03.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/04.gif>","<IMG SRC=smajlici/05.gif>","<IMG SRC=smajlici/06.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/07.gif>","<IMG SRC=smajlici/08.gif>","<IMG SRC=smajlici/09.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/10.gif>","<IMG SRC=smajlici/11.gif>","<IMG SRC=smajlici/12.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/13.gif>","<IMG SRC=smajlici/14.gif>","<IMG SRC=smajlici/15.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/16.gif>","<IMG SRC=smajlici/17.gif>","<IMG SRC=smajlici/18.gif>",
         "<IMG SRC=smajlici/19.gif>","<IMG SRC=smajlici/20.gif>");
    $reakcia[text]=str_replace($replace_what,$replace_with,$reakcia[text]);
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 26.07.2008 13:07 | Ako na zobrazenie html tagov?

ok skús dať do replace_chars.php
toto:
Kód:
$prispevok[text] = eregi_replace("([^/]([w]{3})\.)([/:;?=&+_a-zA-Z0-9\.\-]+)", " <a href=\"http://\\2.\\3\">\\2.\\3</a>", $prispevok[text]);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 26.07.2008 13:20 | Ako na zobrazenie html tagov?

skusil som, ziadna zmena, stave v prispevku nie je aktivny url odkaz


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 26.07.2008 14:28 | Ako na zobrazenie html tagov?

emer píše:
on zrejme myslí tými HTML tagmi odkaz.. pozeral som diskusiu, a má tam iba textovúpodobu odkazu....

ak chceš z toho textu spraviť odkaz, tak
Kód:
$text = preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="$1">$1</a>', $text);

$text = preg_replace('@(www.([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="http://$1">$1</a>', $text);


tak nakoniec som to s tymto kodom rozbehal
vdaka vsetkym


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na zobrazenie html tagov?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 27.07.2008 21:48 | Ako na zobrazenie html tagov?

prispevky:
Kód:
$prispevok[text] = preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="$1">$1</a>', $prispevok[text]);

$prispevok[text] = preg_replace('@(www.([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)@', '<a href="http://$1">$1</a>', $prispevok[text]);


reakcie rovnako ...

ale problem je v pomlcke ... co je v www adrese za pomlckou, uz nevzalo ako adresu .... kde je chyba?

a dalsi problem ... ked som napisal do fora nieco take: http://www.imghosting.eu/view.php?img=tiket_1.JPG ... tam mi to hodilo do fora presne toto: http://www.imghosting.eu/view.php?img=tiket_1.JPG">www.imghosting.eu/view.php?img=tiket_1.JPG">http://www.imghosting.eu/view.php?img=tiket_1.JPG

asi bude niekde chyba v tom nahradzovani nie, ako keby to 3 krat hodilo, a je to oddelene tymto znakom >

ked som napisal: http://www.sme.sk/ hodilo to na forum toto: www.sme.sk/">http://www.sme.sk/

ukazka: http://ineligy.ic.cz


 [ Príspevkov: 17 ] 


Ako na zobrazenie html tagov?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia na zobrazenie html tagov

v PHP, ASP

6

373

25.01.2009 17:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie na mobile cez .html alebo .php ???

v PHP, ASP

11

195

22.07.2015 13:14

PepperSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazenie ako v zlozke

v PHP, ASP

5

361

12.06.2007 18:41

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobrazenie len casti ako source

v PHP, ASP

10

247

14.10.2007 11:32

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

(ne)zobrazenie ZIP ako priečinka

v Operačné systémy Microsoft

0

51

22.12.2016 15:28

tatko Tom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako funguje zobrazenie vytazenia CPU?

v Intel - Integrated Electronics

1

180

22.10.2012 18:14

MTK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie po pocte vacsom ako 1

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

200

11.03.2010 19:04

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie zminimalizovanych aplikacii ako na XP

v Operačné systémy Microsoft

2

65

04.12.2012 17:27

vladoff

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TinyMCE - ako vložiť html

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

264

20.12.2011 16:44

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako napisat html email

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

359

23.06.2010 15:59

dartanan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

html kod ako text

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

786

30.12.2008 15:05

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako na html email?

v PHP, ASP

27

1766

27.05.2010 8:35

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako na obrazky v HTML

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

411

07.01.2010 20:47

VASEK_007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa vratit do priecinka HTML

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

161

07.01.2016 11:20

5had0w

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložiť do HTML php kod

v HTML, XHTML, XML, CSS

26

2651

14.05.2008 14:25

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistim ci uz ovladam cele HTML ?

v HTML, XHTML, XML, CSS

24

1415

01.09.2007 13:04

dsljohn



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF