[ Príspevkov: 18 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 03.01.2008 17:55 | Ako na botov

ja by so mpotreboval poradit ako mam zmazat botov (uzivatelov ktory su tu zaregistrovany a nadaju sem len same spami...) je ich asi 500 a rucne sa mi to nechce mazat lebo to je namahave...a zdlhave, vedel by si mi poradit?


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 03.01.2008 20:06 | Ako na botov

da sa to cez db ale potrebujes vediet aspon zaklady prace s phpmyadminom


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.01.2008 20:13 | Ako na botov

spravil by som 2 ochrany - uzivatel nemoze poslat 2 prispevok skor ako za 2 minuty. a uzivatel moze poslat len 30 prispevkov denne. ak viac tak len s overovanim kodom ;) o captchach sa tu teraz akurat pisalo.


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 03.01.2008 20:27 | Ako na botov

dobre, lenze co uz s tymy ktory poslali prispevky?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 03.01.2008 21:05 | Ako na botov

vl4kn0 píše:
spravil by som 2 ochrany - uzivatel nemoze poslat 2 prispevok skor ako za 2 minuty. a uzivatel moze poslat len 30 prispevkov denne. ak viac tak len s overovanim kodom ;) o captchach sa tu teraz akurat pisalo.


to je az prilisne obmedzovania usera nemyslis? to je uz mensie obtazovanie dal mu ku kazdemu prispevku vypocitat "priklad" typu (2+3=? atd)

ja by som skor sprisnil registraciu, to clovek robi len raz


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.01.2008 21:12 | Ako na botov

javo píše:
to je az prilisne obmedzovania usera nemyslis? to je uz mensie obtazovanie dal mu ku kazdemu prispevku vypocitat "priklad" typu (2+3=? atd)

ja by som skor sprisnil registraciu, to clovek robi len raz


preco? tak obmedzenie na 30 prispevkov vydim este ako celkom slabe obmedzenie :)
poznam nejeden web ktory to tak ma. a celkom si vedie.. to s 2 minutami som mozno trosku prehnal :D kazdopadne sprisnena registracia nikomu neuskodi


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 03.01.2008 21:14 | Ako na botov

vl4kn0 píše:
preco? tak obmedzenie na 30 prispevkov vydim este ako celkom slabe obmedzenie :)


su ludia ktori pisu aj viac ako 50clankov za den a su k veci, mna by to v tom pripade odradilo, nie je to obmedzenie co by cloveka zabilo ale je to obmedzenie ktore tam nemusi byt


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.01.2008 21:22 | Ako na botov

no 50 clankov za den. pochybujem o to mze na jeho webe pise niekto 50 clankov denne;) to moze tak niekto na fore alebo nejaky redaktor. a keby robil velky project (portal, forum) tak by to nerobil niekto kto si to nevie zabezpecit :) takze imho to bude stacit uplne a este ked ma chut pisat 50 clankov denne co je oproti tomu napisanie 4 miestneho kodu ktory staci len odpisat? :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 03.01.2008 21:42 | Ako na botov

vl4kn0 píše:
no 50 clankov za den. pochybujem o to mze na jeho webe pise niekto 50 clankov denne;) to moze tak niekto na fore alebo nejaky redaktor. a keby robil velky project (portal, forum) tak by to nerobil niekto kto si to nevie zabezpecit :) takze imho to bude stacit uplne a este ked ma chut pisat 50 clankov denne co je oproti tomu napisanie 4 miestneho kodu ktory staci len odpisat? :)


ja ta chapem, ano mozno je to v tomto pripade vhodne, ale nie je to idealne , a pod slovom idealne si ja predstavujem riesenie ktore funguje a funguje v co najsirsej sfere, teda od osobnej stranky az po portal, a preco teda nevyuzit to nejidealnejsie?

//ale ok, tieto diskusie nikdy k nicomu neviedli a ani nebudu, nechajme to tak


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.01.2008 22:17 | Ako na botov

no jasne moc sa tu hadame o blbosti :D takze navrhujem riesenie. registraciu spravit na overenie captchou. a botov odrstranit. a ked uz ti tych prispevkov posielaju 500 navrhujem zdravy kompromis. po 60 prispevkoch moznost odosielat len po overeni kodom :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 04.01.2008 9:52 | Ako na botov

Nie zle ste ma pochopili ja mam v member liste zaregistrovanych asi 500 botov a posielaju asi tak po jednom prispevku ako kedy ale su tam zaregistrovany a to je naprd lebo som kvoli tomu musel zrusit member list v indexe lebo oni maju v profile same eroticke stranky s virusmi a vseliake mozne blbosti.... nasiel som jeden mod len neviem ako ho mam pouzit...:( poradite mi?

Kód:
<?php
/***************************************************************************
*                            $RCSfile: lang_admin_auto_delete_users.php,v $
*                            -------------------
*   begin                : 2 marec, 2007 (Preklad na verziu 1.10)
*   copyright            : (C) 2007 WAR-FORUM.SK - P3T3R
*   email                : DjP3T3R@gmail.com
*
*   $Id: lang_admin_auto_delete_users.php,v 1.02 2007/03/02 23:00:00 nivisec Exp $
*
*
***************************************************************************/

/***************************************************************************
*
*   This program is free software; you can redistribute it and/or modify
*   it under the terms of the GNU General Public License as published by
*   the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
*   (at your option) any later version.
*
***************************************************************************/

/* Hlavné */
$lang['Auto_Delete'] = 'Automatické mazanie';
$lang['User_Auto_Delete'] = 'Automatické mazanie užívateľov';
$lang['Page_Desc'] = 'Tento mód umožňuje automaticky zmazať uživateľov, ktorí dlho neprispievali, nenavštívili fórum, alebo si neaktivovali svoj účet.';
$lang['Updated_Value'] = '<b>%s</b> Nastavenia boli aktualizované.<br />';
$lang['Status'] = 'Stav';
$lang['Version'] = 'Verzia';
$lang['Enabled'] = 'Potvdiť';
$lang['Auto_Days'] = 'Zmazať po (dňoch)';

$lang['Fake_Delete'] = 'Odstraňovanie chýb bolo vypnuté.  Užívatelia niesú naozaj zmazaný, ale choď celkovo vo still kept as if they had been.<br>';
$lang['Debug_Enabled'] = 'Odstraňovanie chýb bolo aktivované.  Ty možeš vidieť zvláštné informácie printed out.<br>';


/* Voliteľný e-mail */
$lang['Deletion_of_Inactive'] = 'Užívatelia ktorí nemajú aktivovaný ich účet v %d dňoch budú automaticky zmazaní zo systému.';
$lang['Deletion_of_Non_Visiting'] = 'Užívatelia, ktorí sa neprihlásili na fórum za %d dní budú automatický zmazaní zo systému.';
$lang['Deletion_of_Non_Posting'] = 'Užívatelia, ktorí neposlali ani jeden príspevok za %d dní budú automatický zmazaní zo systemu.';

/* Table Column -> Text */
$lang['admin_auto_delete_inactive'] = 'Automatické zmazanie neaktívnych užívateľov';
$lang['admin_auto_delete_non_visit'] = 'Uživatelia ktorí nenavštevujú fórum';
$lang['admin_auto_delete_no_post'] = 'Automatické zmazanie neprispievajúcich užívateľov';

$lang['DESC_admin_auto_delete_inactive'] = 'Užívatelia, ktorí majú vytvorený účet, ale nebol účet aktivovaný aktivačným e-mailom.';
$lang['DESC_admin_auto_delete_non_visit'] = 'Odstráni z databázy uživateľov, ktorí po určitu dobu neboli na fóre prihlásení.';
$lang['DESC_admin_auto_delete_no_post'] = 'Registrovaní užívatelia, ktorí majú aktivovaný účet, ale neposlali žiadny príspevok.';

$lang['admin_auto_delete_total'] = 'Celkom zmazano užívateľov';
$lang['DESC_admin_auto_delete_total'] = 'Toto je počet užívateľov, ktorí boli automaticky zmazaný.  Toto sa automaticky aktualizuje.';
$lang['admin_auto_delete_minutes'] = 'Opakovať zmazovanie užívateľov po niekoľkých minútach';
$lang['DESC_admin_auto_delete_minutes'] = 'Táto funkcia umožňuje opakovánie mazanie po niekoľkých nastavených minútach.';

/* Chyby */
$lang['Config_Table_Error'] = 'Chyba vykonaním konfiguračnej tabuľky.';
$lang['Error_Auto_Delete'] = 'Chyba vykonaním užívateľa automatickým zmazaním';

/*Special Cases, Do not bother to change for another language */



?>


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 04.01.2008 13:13 | Ako na botov

tak to ti nezostava ine ako ich vymazat rucne a sprisnit registraciu :) rucne ich mozes vymazat velmi jednoducho cez phpmyadmin. a na tu registraciu pouzi nejaku lepsiu captchu alebo iny sposob overovania


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.01.2008 14:47 | Ako na botov

Marek Adamec píše:
Nie zle ste ma pochopili ja mam v member liste zaregistrovanych asi 500 botov a posielaju asi tak po jednom prispevku ako kedy ale su tam zaregistrovany a to je naprd lebo som kvoli tomu musel zrusit member list v indexe lebo oni maju v profile same eroticke stranky s virusmi a vseliake mozne blbosti.... nasiel som jeden mod len neviem ako ho mam pouzit...:( poradite mi?


prvy riadok - odkaz na war-forum, ale to nevadi
zmaz ho a preposli do sekcie open-sorce


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 04.01.2008 16:20 | Ako na botov

neda sa mi to upravit ten prispevok aby som to odtial mohol zmazat...


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 04.01.2008 17:24 | Ako na botov

myslel to tak ze mas vytvorit novu temu v open source kde das ten mod ale uz bez toho war-forum.sk


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 04.01.2008 17:25 | Ako na botov

jak mas ramik kde mas svoj prispevok tak tam hore napravo mas ze upravit. to daj a zmaz


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 04.01.2008 17:42 | Ako na botov

on svoj prispevok editnut nemoze
http://www.pcforum.sk/moznost-upravit-p ... 20181.html


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako na botov

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 05.01.2008 10:28 | Ako na botov

ten mod osm uz vytiahol z tohoto fora..:
http://www.pcforum.sk/preklad-auto-delete-users-vt12521.html


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
 [ Príspevkov: 18 ] 


Ako na botov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako odfiltrovat Crawler botov

v PHP, ASP

2

929

27.07.2009 17:25

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Samsung S8300 ultra touch ako navigacia. ako na to?

v Mobilné zariadenia

6

807

26.11.2009 22:25

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WEB stranka.ako na nu a ako s nou

v Ostatné

13

1121

12.10.2007 21:54

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako kopirovat text z pdf kde je ako obrazok

v Ostatné programy

1

232

19.10.2014 20:18

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako si nastavim router/modem/wifi? Citaj ako prve!

v Siete

3

918

17.07.2015 13:52

Tonko340

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

samsung nenajde ako bootovatelne mediun, inak ide ako ma

v Optické zariadenia

0

383

27.03.2009 21:53

ejo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako inštalovať módy ho PHPbb a ako na reklamu !!!

v Redakčné systémy

8

2624

30.03.2008 15:39

MarkoSVK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako nainstalovat javu do pc s pristupom ako uzivatel

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

525

18.03.2008 8:40

redw

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nastaviť v notebooku výkonnejšiu grafiku ako primárnu.

v ATI/AMD grafické karty

0

182

12.12.2015 21:10

krakenis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako po preinstalovani mat parametre ako minuly uzivatel

v Operačné systémy Microsoft

1

222

20.08.2008 8:42

shiro

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

ČÍTAJ AKO PRVÉ: Ako sa správne pýtať pri skladaní počítača?

v PC zostavy

0

12170

28.09.2007 12:38

eXistenZ

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Návod: Ako si spravit doma zmrzlinu original ako z obchodu?

v Jedlo, pitie a varenie

7

3315

22.08.2009 15:55

david3504

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako je možné že maloobchody majú často lepšie ceny ako

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Obchody, reklamácie a právo

36

3808

20.11.2009 15:49

Googler1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AMD Athlon 64 3800+ 2,41Ghz ako a ako vela pretaktovat

v Biosy a ladenie výkonu

8

847

23.10.2010 21:04

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako nastavit bs player ako predvoleny prehliadac?

v Video programy

1

548

22.07.2010 13:09

milosb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistim ci je trieda ako singleton?

v PHP, ASP

3

331

20.07.2011 8:30

Ando



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF