[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.19
Prihlásený: 14.02.19
Príspevky: 1
Témy: 1 | 1

Zdravím.

Potrebujem poradiť. Ako zadefinujem tabuľku v DB aby mi napr. uchovávala len posledných 50 záznamov? Tzn. , že ak príde novší, premaže starší?


Ďakujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 18.02.19
Príspevky: 1493
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 06.02.2019 21:04 | Ako limitovať počet zázanamov v tabuľke

Prečo by si toto potreboval? Ukladaj všetky a vyberaj len posledných 50.
Inak keď musíš, tak jednoducho po každom vložení tabulku premaž. Na úrovni db to nijak nejde (ak nepočítame trigger)


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
 [ Príspevkov: 2 ] 


Ako limitovať počet zázanamov v tabuľke



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Max.pocet stlpcov v tabulke

v Databázy

21

1422

20.08.2008 10:20

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako pridať tabuľke collation

v Databázy

2

507

22.11.2010 17:43

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zmenit, upravit cisla v tabulke

v Databázy

14

726

10.09.2009 11:37

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa zachová DB ak prekročím limit záznamov v tabuľke

v Databázy

6

201

09.02.2013 18:03

weroro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Limitovať maximálnu rýchlosť

v Siete

1

183

01.10.2012 22:58

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako prerobiť velký počet obrázkov

v Grafické programy

6

711

24.07.2009 16:38

jozef.rusnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spojiť vačší počet DIV-ou

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

311

09.07.2011 11:57

devil669

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocet stranok na nete-uz viac ako 100 mil.

v Novinky

4

722

03.11.2006 10:30

brm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistiť počet záznamov a či sa vôbec záznam vyskytuje

v PHP, ASP

10

609

05.04.2010 13:53

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Border v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

322

11.09.2008 21:05

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

poradie v tabulke

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

335

07.07.2010 21:55

hudi1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v tabulke

v Databázy

13

661

01.09.2009 20:10

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvaranie v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

392

05.12.2009 22:13

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Text v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

292

28.01.2010 19:30

DARSON

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie hodnoty v tabulke

v PHP, ASP

1

244

17.06.2009 22:26

mienkofax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Po tabulke permanentne okno

v PHP, ASP

2

263

02.08.2011 11:51

Miko



© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF