Ake bedne k tomuto zosilovacu?Nazdar,kamarat ma poprosil, ci by som mu nepomohol vybrat nejake repro do karavanu. Ma dva zosilovace Philips DAP 6040specs:Power output: 4 x 60W (in bridge mode 2 x 120W)Max power: 4 x 80W (in bridge mode 2 x 190W)Input sensitivity: 0.3V - 2.0VInput impedance: 33 kOhmFrequency response: 5 Hz - 100 kHz (-3 dB)CMR: > 40 dBChannel separation: > 70 dbSignal-to-noise ratio: > 100 dB (A-weighted)Low-pass filter: f0 = 60, 80, 100, 120Hz switchableFuse size: 2 x 25AWeight: 3.7 kgSize: 300x267x56mmCo som googlil tak tieto hodnoty by mali byt pri 4ohm.Riesit tlmenie karavanu by bola asi blbost a bolo by to moc narocne a drahe preto by som skor povedal, ze kupit normalne bedne lenze otazka je ake.Aspon zhruba po com sa mam divat? Cenu neviem, skuste cosi navrhnut dajme tomu low end pod co sa uz neoplati ist a aj nieco lepsie. Potrebuje aby to hlavne hralo nahlas a ako tak kvalitne, na basy mozno este prihodi nejaky subwoofer.// tak nakoniec tam chce autorepraky takze nieco take... http://autoomega.sk/?id_tovar=12105&ukaz=detail To vypada dobre. Keby kupi 4 kusy a zapoji ich na mostik kedze ma tie zosiky 2 tak by to aj mohlo celkom zahrat.Len vymysliet kam ich umiestnit. Ale asi skor niekde vyssie ako k zemi. vynikajú hlavne čistotou zvuku, v kombinácii s tými kvalitkami od Philipsu by to mohlo mať veľmi kvalitný zvuk, umiestni ich tak aby čo najmenej rezonovali Interier karavanu je cely drevenny takze rezonanci sa nejako nebojim. Diky za rady. S ohľadom na to kam to chce montovať by som popozeral aj po koaxiáloch, môžeš popozerať Gladen MC165/MC130/MC100 alebo uDimension EL Coax 4/5/6, komponentné reproduktory od týchto výrobcov takisto nebudú zle, aj keď výhybky u nich sa mi nepáčia tak ako u tých KICX, kde vyzerajú celkom plnohodnotne.Skvelé sú ale tiež Carpower CRB-165set, ktoré mňa osobne kvalitou svojho prednesu veľmi prekvapili, v tej cene celkom bomba, hlavne čo sa basov týka. No mame taku mensiu komplikaciu. Jemu sa tie repraky nepacia vzhladovo. Napriklad ale toto sa mu paci http://autoomega.sk/index.php?id_sek=87 ... denie=9&c= len zas tam je otazne ci to bude hrat tak dobre. Inak on nieje nejaky audiofil a prehravat sa tam budu len mp3 + na basy tam da subwoofer Magnat, ktory uz ma. Tak nech ich vezme, len pozor na tych 90W, lebo tolko tie reproduktory urcite nevydrzia. A vedel by si poradit ze co mam pozerat? Resp na ake parametre a ake znacky reproduktorov sa divat...alebo podla coho urcujes ci su repra dobre alebo nie? Ked uz su tamtie zosiky tak by bola asi skoda nevyuzit potencial a zabit to nejakymi ksuntami... podľa mňa aj napr. tie čo som navrhol ja tak štyri sady (2x 2 bridge ) ten výkon zvládnu,najviac ohrozené bývajú výškače ale tieto sú chladené ferofluidom, tie druhé sú slabšie Ja by som to nemostikoval, len pre subwoofer. Ten zos je schopny zo seba dat realne 4x66W, v mostiku 2x182W - toto ti ziadne 6.5 repraciky nepreziju. A zapajat viac reproduktorov do serie na zmostikovany zosilnovac je trochu ...
Ake bedne k tomuto zosilovacu? |