AHCI instalacia bez disketovejZdravim mam problem nemam disketovu mechaniku cize chcem AHCI driver naistalovat priamo vo WindowsXP SP 2 vraj sa to da len neviem co mam presne preinstalovat vraj nieco IDE/ATAPI device,mam Seagate Baracuda 250GB 16Mb cache Sata 2 a doska Asus P5B,drivre mam ale vzdy ked to idem instalovat nabehne po restarte modra obrazovka,dik za rady Upravit instalačku (přidat AHCI driver) přes nLite. Hosi ako zistim,kedy sa mi oplati pouzit AHCI? Ked chcem teraz kupit HDD,ma zmysel vyberat tak, aby silou mocOu podporoval to AHCI? Proc sa musi koli tomu nanovo instalovat win? Bez toho specialneho drivera na AHCI,sa ten win neda nainstalovat? MB: MSI K9NU Neo - V AM2 CPU: amd athlon 3500+ soc. AM2 64 bit VGA: VGA Biostar n Vidia V7302GT21,256 MB RAM: 2x DDR2 512 MB PC533 Goodram HDD: starši Western Digital 80 GB/7200 ot. Zdroj: ATX 400W EC P4/PFC,12 cm F,SATA DVD-RW: LG H12 N ked pridam ovladace cez nlite tak mi ju nenajde a pise vlozte disketu ked pridam ovladace cez nlite tak mi ju nenajde a pise vlozte disketu Mně to na VT8251 makalo v pohodě... Zdravim mam problem nemam disketovu mechaniku cize chcem AHCI driver naistalovat priamo vo WindowsXP SP 2 vraj sa to da len neviem co mam presne preinstalovat vraj nieco IDE/ATAPI device,mam Seagate Baracuda 250GB 16Mb cache Sata 2 a doska Asus P5B,drivre mam ale vzdy ked to idem instalovat nabehne po restarte modra obrazovka,dik za rady ak to instalujes ve woknach, tak po restarte musis ist do biosu a nastavit SATA radic do AHCI modu ... ...
AHCI instalacia bez disketovej |