áno videl som, že si ich odporúčal aj inde, ale podľa toho čo som sa zatiaľ dozvedel frekvencia nehrá takmer žiadnu rolu... je to len kvôli značke? doteraz som mal adata
ja len doplním, že v zásade nemám so súčasnou zostavou výkonnostne problémy ale cca 5-6 mesiacov sa mi niekedy 1* niekedy aj 3* (niekedy ani raz) za deň z ničoho nič restne pc, myslel som že to je vo wine niekoľkokrát som ho preinštaloval, kúpil som 8čku a problém stále pretrváva, v chybovom hlásení píše vždy ničo s memory, ani na nete som nenašiel riešenie, väčšina ľudí na zahraničných fórach to riešila práve výmenou komponentov, preto predpokladám že to bude ram alebo doska (obe boli kupované naraz)
Naposledy upravil kamikadzeee dňa 24.01.2014 20:58, celkovo upravené 1
_________________ OS Windows 8.1 64-Bit | Case FRACTAL Define R4 Black Pearl | PSU EVGA SuperNOVA 750 G2 | MB ASUS MAXIMUS VI HERO | CPU Intel Core i5-4670K | CPU Cooler NOCTUA NH-C14 | RAM Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP | VGA ASUS STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5 | SSD Crucial M4 128GB | HDD Western Digital Red WD20EFRX 2TB | LCD EIZO FORIS FS2333-BK | Keyboard Ducky DK-9008 Shine 3 Mechanical Brown Cherry MX Switch Full Blue LED Back Light | Mouse RAZER DeathAdder Black Edition | Headset Sennheiser RS 160 |