Poprosil by som schemu pre 2x30W se vsim vsudy (navrh plosaku, suciastky, atd...) ak by ste boli taky dobry a zato aby bol viacmenej kvalitny ziadne sitne hracky....KUJEEEEEM
Nie dakujem ti ale chcem si to postavit sam....nemam zaujem ani len o skladacky proste si to chcem cele potavit sam a je mi jedno kolko ma to vyde ale inak dakujem PS: vidim ze mi nikto neodpisuje tak by som bol rad keby ste mi napisali nejaku stranku kde by som nieco nasiel al. tak...
Nie dakujem ti ale chcem si to postavit sam....nemam zaujem ani len o skladacky proste si to chcem cele potavit sam a je mi jedno kolko ma to vyde ale inak dakujem PS: vidim ze mi nikto neodpisuje tak by som bol rad keby ste mi napisali nejaku stranku kde by som nieco nasiel al. tak...
postav si stereáč s LM3886 + JS ochrana, 200w toroidom (2x30w dá aj zo 120w toroidom), poriadnym kusom hliníku a bude to ako vínko
_________________ 2xARN188-05/8 + ARV104 v 36l-štrbinkový BR,2xSPV100P,2x350w tesla trans.,káble-repro 2x4mm2/basakova cievka 2x1,5mm2paralelne/cinch-Thomson home cinema,chladič-2kg hliníku na jeden...mam tu aj nejaký kompik,subik vo vystavbe-emi delta15"LF,zvukovku SB Audigy SE + tuning-pridané pozlátené cinche + menený OZ za OPA2134 BB, neónik+plexi, monitor, myšku, klávesnicu, stoličku, stolík...proste fajn zostavička