Zdravim Vas.
Uz som to raz riesil, ale nejak to napokon padlo, a napokon, je to davno.
Totizto, chcel by som si kupit novy 22" LCD monitor s rozlisenim 1680x1050 pix. Trosku sa mi odvtedy zmenili priority, takze:
Pokus o prehladne poziadavky:
-cena max. 10000Sk, najlepsie vsak okolo tych 8000, cim lacnejsie tym lepsie samozrejme, pokial nie na ukor vlastnosti
-ziadne otravne zvuky ako piskanie, bzucanie, vrcanie, hucanie a pod.(v ziadnych podmienkach)
-relativne kvalitny obraz, avsak nie ziadne vlnenie a blikanie, ktore by mohlo ublizovat ociam
-dynamicky kontrast mam uplne v pazi, staticky nech je dobry na pozeranie
-co najkrajsia cierna
-rovnomerne podsvietenie
-pekne farby
-odozva nie je uplne nepodstatna, hravam, ale nie casto, papierovych 5ms nie je prekazkou, pokial vykazuje v testoch dobre vysledky(co ja viem, ku prikladu, aby napr. vo FIFE08 pri uvodnom videu nerozmazavalo cley obraz v dosledku motion bluru)
-dizajn je + (ale nie rusivy pri praci-tym myslim take nieco ako T220-leskly moze byt v pohode)
-aspon zakladny naklon dopredu a dozadu, vacsie moznosti ergonomie su +(najma vyskova nastavitelnost-som relativne vysoky a ked si nespustim stolicku tak mam hranu monitora tak 10 cm pod ocami, ked sa vystriem aj viac)
-na type panelu si nepotrpim
-znacke sa uz nebranim, ked bude dobry (aj ked take ako Asus, Acer a BenQ nemusim a na HP, LG a Samsung nejak dost ludi zacina nadavat)
-vyuzitie: (logicky zoradene) internet, filmy, amaterska grafika, uprava fotiek, hry, programovanie -no proste z kazdeho rozku trosku.
No tak cakam nejake dobre odovodnene odporucania.
Dakujem