[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.11
Prihlásený: 28.01.12
Príspevky: 5
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Michalovce
NapísalOffline : 24.12.2011 23:37 | 1Fight PHP

Robim suboj medzi hracmi a potrebujem to do tyzdna, pokusal som sa pisat kody sam ale potrebujem z nimi pomoc...
Kód:
<?php
 $attacker['health']=$row->health_down;
 $attacker['defence']=$row->defence + $row->plus_defence;
 $attacker['attack']=$row->attack + $row->plus_attack;
 $attacker['damage']=$row->damage1 + $row->damage2;
 $defender['health']="{$profile['health_down']}";
 $defender['defence']="{$profile['defence']}" + "{$profile['plus_defence']}";
 $defender['attack']="{$profile['attack']}" + "{$profile['plus_attack']}";
 $defender['damage']="{$profile['damage1']}" + "{$profile['damage2']}";
 while($attacker['health'] > 0 && $defender['health'] > 0 )
{
if ( $attacker['attack']>= $defender['defence']) // first attack is successful
  echo "Attacker hit the defender with $damage";
elseif (( $attacker['attack']< $defender['defence'])) // first attack is miss
  echo "Defender dodge the Attacker";
}
?>

Vypisuje mi to na celu stranu furt a Attacker hit the defender with neda nic a skusal som aj dat toto
$attacker=mysql_fetch_object(mysql_query("select * from server_1 where userid='$_SESSION[userid]'"));
$defender=mysql_fetch_object(mysql_query("select * from server_1 where userid='{$profile['userid']}'"));
ale da mi to chybu... ta


Offline

Čestný člen
Čestný člen
1Fight PHP

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 24.12.2011 23:42 | 1Fight PHP

Pretože sú Vianoce, tak to nehodím do koša, ale sa ťa opýtam:
1. akú chybu to vypisuje?
2. čo má byť, že to potrebuješ do týždňa? Mám to brať ako nátlak?
3. čo potrebuješ od nás?


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
1Fight PHP

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 25.12.2011 0:41 | 1Fight PHP

Ja ti dám inú otázku - pozri sa na ten kód, vyznáš sa v ňom na prvý pohľad? Príde ti prehľadný a dobre napísaný? Keď to zrefaktoruješ, určite sa ti budú hľadať chyby ľahšie.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.11
Prihlásený: 28.01.12
Príspevky: 5
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 27.12.2011 22:52 | 1Fight PHP

Mam tu jednu chybu neviete preco ked mam normalne vyhladavanie a najde mi uzivatela a ked kliknem na jeho odkaz profile?id=napr.1 tak mi ho automaticky prihlasi?
tu mam kod na hladanie
Kód:
<?php
  if(isset($_POST['submit'])){
  if(isset($_GET['go'])){
  if(preg_match("/^[  a-zA-Z]+/", $_POST['name'])){
  $name=$_POST['name'];
  //query  the database table
  $sql="SELECT  ID, userid FROM server_1 WHERE userid LIKE '%" . $name .  "%'";
  //run  the query against the mysql query function
  $result=mysql_query($sql);
  //create  while loop and loop through result set
  echo "<h3>Výsledky hľadania:</h3>";
  while($row=mysql_fetch_array($result)){
          $userid  =$row['userid'];
          $ID=$row['ID'];
  //display the result of the array
  echo "<ul>\n";
  echo "<li>" . "<a href=\"../../profile/?id=$ID\" style=\"color:#000;\">"   .$userid . "</a> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href=\"insert.php?user=$userid\" title=\"pridať uživateľa\"><img src=\"../../../tmp/images/tick.gif\" border=\"0\" style=\"margin-top:2px;\" height=\"14\" width=\"14\"></a> </li>\n";
  echo "</ul>";
  }
  }
  else{
  echo  "<p>Zadajte hľadaný výraz</p>";
  }
  }
  }
?>


Offline

Čestný člen
Čestný člen
1Fight PHP

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 28.12.2011 12:00 | 1Fight PHP

Lebo nevies programovat. Uz sme ti to v tvojej poslednej teme aspon dvaja hovorili a poviem ti to zasa, robis nieco, na co nemas znalosti ani skusenosti a potom to tak vyzera.
Mala napoveda - ked kliknes na odkaz a ten ta presmeruje na nejaky subor profile, tak chybu musis hladat presne v tom subore profile. To nebude mat s hladanim vobec nic.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.11
Prihlásený: 28.01.12
Príspevky: 5
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 28.12.2011 14:33 | 1Fight PHP

Ved ja som to tam hladal ale tam asi chyba nieje lebo ked kliknem z ineho suboru na profile/ tak ma automaticky neprihlasi tu mam kod z toho profile/
Kód:
$id = (int) $_GET['id'];
$pmsgs=mysql_query("SELECT * FROM server_1 WHERE id='$id'"); 
$members=mysql_query("SELECT * FROM server_1 WHERE id='$id'");
$member=mysql_fetch_array($members);
while($profile=mysql_fetch_array($pmsgs)){


 [ Príspevkov: 6 ] 


1Fight PHP



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

815

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

927

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP nevie precitat .PHP

v PHP, ASP

8

463

18.03.2011 19:21

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php ->mysql ->php Help.zoradit

v PHP, ASP

4

322

20.06.2009 12:44

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

1

2452

09.06.2005 22:39

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

1

537

31.05.2007 16:24

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

18

941

01.01.2009 19:22

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

v PHP, ASP

2

137

08.04.2016 20:44

5had0w

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php mail

v PHP, ASP

12

1521

21.07.2009 1:30

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP problem

v PHP, ASP

15

825

30.03.2007 8:19

Punker661

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript

v PHP, ASP

1

131

02.11.2012 14:05

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP Jazyky

v PHP, ASP

4

108

07.02.2013 20:22

MicQo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP Objekty

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

58

2794

03.05.2011 17:42

misko16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rating PHP

v PHP, ASP

12

301

27.08.2010 23:45

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP-Fusion

v Redakčné systémy

4

332

21.01.2007 16:23

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP premenne

v PHP, ASP

3

374

11.07.2009 13:39

KViki



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF