| Autor | Správa |
emer
 Užívateľ
 Založený: 26.12.2006 Príspevky: 3684 Bydlisko: Nitra Vek: 18
 |
Zdravim,
jedna sa o T-comacky Magio internet. Chcel som si zvysit ubohy upload na ubohom magio internete. Maju teraz zvysenie uploadu za jednorazovy popltok 2 €, hned sa mi to zdala ako prilis lakava ponuka. Ale neboli pisane ziadne haciky, ako vzdy. Tak som to objednal, napisali ze poslu postou papier s novymi prihl. udajmi. Aj poslali, ALE !!
Vdacim svojej vsimavosti. Na papiery s objednavkou je pisane, ze mi sluzbu zriadili a za vyjadrenie mojho suhlasu s podmienkami sluzby budu povazovat jej prve pouzitie. (takze prve pouzitie novych prihl. udajov?)
No dobre, ja by som rad suhlasil, ALE !!
mam teraz cerstvo predlzenu viazanost, takze mam zlavu na prvych 6 mesiacov. (dalej je pisane ze trvanie zlavy 30 mesiacov, ale to je teraz nepodstatne). to trvanie zlavy je pre nasledujuce parametre: moje aktualne prihlasovacie meno. a dalej, ze VRI Solo DSL internet s vyssim uploadom pre nove prihlasovacie udaje.
takze co to znamena? ze ked pouzijem tie prihlasovacie udaje tak pridem o zlavu?
dufam ze som to nenapisal jak hotentot
moj nazor: lakava ponuka za 2 € vlastne sposobi to, ze pridete o zlavu = pridete o cca 60 evri (pri programe turbo 2)
co si myslite? je to len zhoda nahoda, ze je to tak nepriamo napisane, alebo fakt pridem o zlavu, aj ked tam nic take nie je napisane |
_________________ Pocity popi*i, keď víš že všetko hrá jak má, vychádza to všetko pekne, tak jak má, hovorim si ná ne, musíš vedeť plánovať | |
    |
 |
eXistenZ
 Administrátor
 Založený: 13.10.2006 Príspevky: 12008 Bydlisko: Bratislava Vek: 22
 |
Preco sa ich priamo nespytas? |
_________________ Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103 | |
  |
 |
emer
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 21.01.11 10:10 |   |
1. nemam potrebne udaje (c. zak. a pod), ocovi dam nech tam zavola, ked pride z prace. teraz rano prisla posta
2. mozno toto niekomu pomoze, niekto kto planuje zvysit upload a v pripade, ze sa to potvdri nechal by sa nachytat |
_________________ Pocity popi*i, keď víš že všetko hrá jak má, vychádza to všetko pekne, tak jak má, hovorim si ná ne, musíš vedeť plánovať | |
    |
 |
sedlák
 Užívateľ
 Založený: 16.07.2007 Príspevky: 876 Bydlisko: pp/za
 | Zaslal: Pi 21.01.11 10:11 |   |
skusal si niekedy jednat s t-comom? Jeden nevie, druhy nema cas, treti ta odporuci na dalsiu predajnu... |
_________________ NB: msi gx623; Intel Core 2 Duo 2,00 GHz; 4 GB (2x 2048 MB) DDR2 800 MHz; ATI Mobility Radeon HD4670 s 512 MB; 15,4 "TFT LCD; win 7 ultimate | |
  |
 |
emer
 Užívateľ
 | Zaslal: So 22.01.11 13:12 |   |
nakoniec som nemal moznost nesuhlasit, elbo tie podovne udaje sa dnes stali neplatnymi, takze musim pouzivat nove |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|