IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @340
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Hľadáte ekonomický software?

Máme pre vás riešenie - SunSoft EcoSun. Pre maloobchod, veľkoobchod, výrobu. www.sunsoft.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Súťaž forex komodity

Burza Obchodovanie 3 víťazom 500 usd forexskola.cheapindex.com

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Zvysenie uploadu = zrusenie zlavy?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
emer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 21.01.11 9:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,

jedna sa o T-comacky Magio internet. Chcel som si zvysit ubohy upload na ubohom magio internete. Maju teraz zvysenie uploadu za jednorazovy popltok 2 €, hned sa mi to zdala ako prilis lakava ponuka. Ale neboli pisane ziadne haciky, ako vzdy. Tak som to objednal, napisali ze poslu postou papier s novymi prihl. udajmi. Aj poslali, ALE !!

Vdacim svojej vsimavosti. Na papiery s objednavkou je pisane, ze mi sluzbu zriadili a za vyjadrenie mojho suhlasu s podmienkami sluzby budu povazovat jej prve pouzitie. (takze prve pouzitie novych prihl. udajov?)

No dobre, ja by som rad suhlasil, ALE !!

mam teraz cerstvo predlzenu viazanost, takze mam zlavu na prvych 6 mesiacov. (dalej je pisane ze trvanie zlavy 30 mesiacov, ale to je teraz nepodstatne). to trvanie zlavy je pre nasledujuce parametre: moje aktualne prihlasovacie meno. a dalej, ze VRI Solo DSL internet s vyssim uploadom pre nove prihlasovacie udaje.

takze co to znamena? ze ked pouzijem tie prihlasovacie udaje tak pridem o zlavu?

dufam ze som to nenapisal jak hotentot

moj nazor: lakava ponuka za 2 € vlastne sposobi to, ze pridete o zlavu = pridete o cca 60 evri (pri programe turbo 2)

co si myslite? je to len zhoda nahoda, ze je to tak nepriamo napisane, alebo fakt pridem o zlavu, aj ked tam nic take nie je napisane

Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: Pi 21.01.11 9:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Preco sa ich priamo nespytas?

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
emer
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 21.01.11 10:10Odpovedať s citátomNávrat hore

1. nemam potrebne udaje (c. zak. a pod), ocovi dam nech tam zavola, ked pride z prace. teraz rano prisla posta

2. mozno toto niekomu pomoze, niekto kto planuje zvysit upload a v pripade, ze sa to potvdri nechal by sa nachytat

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.07.2007

PríspevokZaslal: Pi 21.01.11 10:11Odpovedať s citátomNávrat hore

skusal si niekedy jednat s t-comom? Jeden nevie, druhy nema cas, treti ta odporuci na dalsiu predajnu...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 22.01.11 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

nakoniec som nemal moznost nesuhlasit, elbo tie podovne udaje sa dnes stali neplatnymi, takze musim pouzivat nove

Zaslať odpoveď