|
 | | |
| Autor | Správa |
Reason166
 Užívateľ
 Založený: 31.01.2011 Príspevky: 45
 | Zaslal: Pi 23.09.11 22:12 |   |
moj problem je ten ze vide na internete mi idu strasne potichu aj ked mam uplne vsetko na plno .... v pc je vsetko v poriadku .. hudba, filmy,hry ale na internete je to inak neviete cim to je ? nechapem to .... predtym to bolo v poriadku neprenastavoval som nic .... |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 |
vsetky videa idu rovnako potichu? iny prehliadac si neskusal? pripadne skusit pustit zvuk z inej stranky (napriklad nejake internetove online radio)
skontroluj este aku mas hlasitost v zmiesavaci, teda lavym klik na reproduktor vpravo dole vedla hodin - zmiesavac - mal by si tam mat po spusteni videa posuvac aj pre prehliadac ktory pouzivas (mozilla, opera,...) nemas tam nahodou stisenu hlasitost?
| Reason166 napísal: | | predtym to bolo v poriadku neprenastavoval som nic |
predcim? kedy to zacalo? |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
Reason166
 Užívateľ
 Založený: 31.01.2011 Príspevky: 45
 | Zaslal: So 24.09.11 16:06 |   |
aha áno máš pravdu teda neni problém s hardverom ale softverom .... blbne mi len opera ...... kedy to zacalo ? ani neviem ... operu som uz preinstaloval a pozrarl som v nastaveniach no nic nepomohlo asi bude musiet zmenit prehliadac :/ |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: So 24.09.11 16:12 |   |
| killer napísal: | | skontroluj este aku mas hlasitost v zmiesavaci, teda lavym klik na reproduktor vpravo dole vedla hodin - zmiesavac - mal by si tam mat po spusteni videa posuvac aj pre prehliadac ktory pouzivas (mozilla, opera,...) nemas tam nahodou stisenu hlasitost? |
toto ^ si skontroloval? konkretne som myslel taketo nieco |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |