| Autor | Správa |
mokus
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2005 Príspevky: 687 Bydlisko: SK
 | Zaslal: So 28.01.12 13:48 |   |
Asi dva dni dozadu sa nemôžem dostať na jednu stránku, ani dnes to nejde, konkrétne na phpfusion.cz, už sa mi to na tejto stránke stalo aj v minulosti (niekoľko mesiacov dozadu), ale bolo to iné, nezobrazila sa mi len jedna téma vo fóre a to opakovane niekoľko dní po sebe(cca 3dni), potom to znovu bolo v poriadku(ostatné veci na stránke boli riadne funkčné), administrátor stránky mi to nevedel vysvetliť, iba podotkol, že aj jemu sa to občas stáva,
vo firefoxe mi ukáže čistú bielu stránku, po mnohonásobnom refreshi sa niekedy stránka zobrazí, ale ak kliknem na ďalší odkaz (menu) tak sa znova zobrazí biela stránka atd... dokola,
v chrome mi to zobrazí toto:
v ie zobrazí toto:
v opere zobrazí toto:
pred niekoľkými dňami sa mi podobne chovala iná stránka (hosting freeserver.sk), ale tam to trvalo len jeden deň od zistenia, na druhý deň to už išlo správne,
vyskúšal som niekoľko rôznych webstránok, inde mi to v súčasnej dobe nerobí, stránky sa riadne načítajú
a ešte výsledok z ping:
skúšané to bol z troch rôznych PC, (dva rôzne Internetové pripojenia)
mali ste už niekto takýto "úkaz"? alebo vie niekto čo by mohlo byť príčinou? prípadne dá sa to nejako odstrániť?
za každú odozvu vám budem vďačný, lebo niekoľkodňová nedostupnosť naštve aj toho "najvyššieho" |
| |
  |
 |
Luks
 Administrátor
 Založený: 09.05.2005 Príspevky: 8893 Bydlisko: ~Semily Vek: 25
 | Zaslal: So 28.01.12 13:54 |   |
Stránka jednoduše nejede...kontaktuj administrátora stránky. |
_________________ PC1:CPU: AMD PhenomII X4 955BE 4Ghz Cooler: ThermalRight IFX-14 + 2xEnermax UCMA12 Magma MB: Gigabyte MA790X-UD4 GPU: GIGABYTE HD 6870 Ultra Durable OC 932/4800RAM:Kingston + A-DATA 8GB DDRII800 HDD1: OCZ Agility 3 120GB HDD2: WD Green 2TB HDD3:WD Green 1TB HDD4:Samsung F1 640GB HD642JJ HDD5: Samsung F3 1.5TB HDD6: WD My Book Essential Edition 2.0 640GB DVDRW: Samsung SH-222AB SATA Sound: X-Fi ExtremeGamer Fatal1ty Pro Series PSU: SEASONIC S12II-620 Case: Chieftec CH-02B-B LCD: Samsung SyncMaster P2770HD + 205BW Repro: Genius HF1250X Headphones: KOSS SB/45 TELEFON: HTC Desire HD -.¸¸.·´¯ RCMix 4.0 Energized BLUE Edition ¯´-.¸¸.-,32GB,Case-Mate Hybrid Tough Black
PC2:CPU:Athlon X2 5000+BE | MB:Gigabyte GA-M52L-S3 | RAM:4GB DDRII | VGA: Point Of View GeForce 9800GT JanoF clear version | HDD:Samsung HD200HJ | PSU:Xilence 400W | LCD:17" DELL E177FP
PC3CPU:Athlon XP 2400+ | MB:Asus A7V660 | RAM:2GB DDR333 | VGA:MSI GeForce 6600GT | HDD:Samsung HD200HJ | LCD:19" PHILIPS 190C1SB/00 | |
      |
 |
mokus
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2005 Príspevky: 687 Bydlisko: SK
 | Zaslal: So 28.01.12 15:00 |   |
a prečo to potom nabehne po niekoľkonásobnom refreshi prehliadača?
tá predošlá stránka(freeserver.sk), ktorú som spomínal bola moja vlastná stránka a nič som s týmto výpadkom nezmohol, kým mi stihli z hostingu zareagovať, stránka už bežala, a teda nič som sa nedozvedel, výpadok z ich strany nebol zaznamenaný, pritom bol prístup na FTP aj DB server funkčný, to som si overil, lebo práve vtedy som robil rekonštrukciu stránky, menil som súbory a údaje v DB, keď som však chcel skontrolovať výsledok na stránke tak tá nešla, bohužiaľ viac info k tomu neviem dať, v tejto oblasti nemám prakticky žiadne skúsenosti,
a okrem iného som tu spomínal, že som to v minulom prípade s administrátorom (prípad na cz serveri) konzultoval,
momentálne s adminom sa neviem skontaktovať, lebo je stránka nedostupná,
a keď už bude dostupná, tak sa zase len dozviem od admina že nevie čím to je,
ale ak to nie je inak riešiteľné z mojej strany, tak aj tak ďakujem za info |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|