IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @333
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Letné športy v zahraničí

Pre mládež, amatérov i profesionálov. Futbal, tenis, golf, potápanie a iné. www.ano.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

zvlaštne spomaľovanie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
12Mato101
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.05.2010

PríspevokZaslal: Pi 08.07.11 13:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute môj problém je že skoro každu hru mi môj Pc spomaľuje ale nie seká. Je to akokeby sa hra na sekundu skoro zastavy a hneď sa vráti do normalneho stavu a takto sa to opakuje celý čas. Čítal som že to môže byť pokles FPS a že sa tomu da zabrániť zapnutim vsynch ale ani to nepomáha. Ďalej som čítal že to môže byť nedostatkom RAM ale robí mi to dokonca aj na starej NFS Underground 2 kde vyťaženie ramky je menej ako 1 GB. Napr. taký DIRT 3 spustim na mojom už staršom PC vlastne úplne naplno okrem antialiasingu a neseká iba spomaľuje a keď znížim grafiku na najmenej tak to len začne spomaľovať neskôr. Ťiež som si všimol že keď spustím počas hry správcu úloh necham PC v kľude a potom opäť prepnem na hru nejake 2 minuty ide vpoho a potom to zase začne. Neviete čo s tým? Ďik

MS Gigabyte GA-M56S-S3
AMD Athlon 64X2 5400+ 2.81GHz
ATi Radeon HD 3850 - taktnutá cez ati overdrive
2X 1GB DDR2 800MHz Kingston PC6400
Fortron FSP 400W
Windows 7 32bit Home Premium
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 10.07.11 20:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Samo od seba začalo robiť alebo si obmieňal HW ? Raz mi podobne robil CPU, 2 sekundy to šlo dobre potom ako keby padlo FPS na nulu a stále sa to opakovalo, čítal som ten takmer istý problém u viacerých ľudí, a robilo mi to po kúpe CPU, a problém bol v chladení, nakoniec som ten CPU aj predal, ale ináč by stačilo najskôr zdroj a lepší chladič. Skús sa ešte pozrieť na teplotu prípadne preskenuj PC antivirom a skontroluj procesy ... Pre kontrolu FPS môžeš skúsiť Fraps, alebo si sprav na PC nejaký mark test. Konkrétne to bolo na Athlon 6000+ 3.0 ghz

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 10.07.11 21:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie HW som neobmieňal ale asi to bude predsa tým chladením, ešte predtým som mal problém s prehrievanim ale neriešil som to do teraz pretože stačilo otvoriť skrinku a teploty mam pri hrách okolo 60 stupňov ale pri zavretí skrinky sa hneď prehrieva.
Takže to treba riešiť. Dik za radu
blue
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2008

PríspevokZaslal: St 13.07.11 15:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Skus ci nemas nahodou zavyrene pc. Prejdi to antivyrusom a potom skus. Alebo mas spusteny nejaky soft v pozadi ktory ti skodi.

12Mato101
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 13.07.11 17:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie, vírusy nemám a ani žiaden program v pozadí nevyťažuje PC
Zaslať odpoveď