IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @282
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

meridol® HALITOSIS

Zabezpečuje dlhotrvajúci pocit sviežosti v ústach a svieži dych. Meridol-Halitosis.com

Rozárium Kvetoslavov

Pozemky pripravené na výstavbu od 87 900 Len 35 minút autom od centra Bratislavy! rozariumkvetoslavov.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Vy evidujete jazdy ručne?

Šetrite svoj čas a náklady. Skúste demo služby Telemonitor zdarma movys.sk

Zosilnovač

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Ne 03.02.08 18:30Odpovedať s citátomNávrat hore

95W ti môže spôsobiť pískanie v ušiach. A určite by ti stačili aj schopné dvojpásma, na hudbu je vždy lepšie riešenie bez subwoofera. Keby si chcel aj so subwooferom, potreboval by si aktívny subwoofer alebo ďalší zoslňovač. Určite by ťa vyšli lacnejšie trojpásma ako dvojpásma + subwoofer, aj keď ja si myslím že aj dvojpásma by stačili. Pri tých Magnatoch je somarina tá udávaná citlivosť a frekv. rozsah, nejde to dokopy. Preto pochybujem aj o ostatných údajoch. Ja osobne by som si spravil radšej nejaké vlastné dvojpásma SEAS a mám o kvalitku postarané... A ohľadom zosilňovačov to nemusí byť až také zlé, NAD alebo Denon určite nespravia nejaký šmejd... a keď si budeš robiť zosilovač sám, nikdy to nebude vyzerať tak dobre a navyše nebudeš mať niektoré z vymožeností takýchto zosíkov.

Ohľadom toho výkonu ... ja mám doma zosík s 2xLM3886, do 4 ohm by mal dať nejakých 70W, ja mám na neho pripojené 6 ohm repráky, teda to je asi 55W, citlivosť nie je bovhieaká a keď to napeckujem tak to skutočne stojí za to, počuť to široko-ďaleko

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď