IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @282
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SGH s.r.o. Žeriavová technika

Žeriavová technika, náhradné diely pre mostové žeriavy www.sgh.sk

Prefinancovanie hypotéky

Máte hypotéku s nevýhodným úrokom? Vymeňte ju za novú a výhodnejšiu. www.PrefinancovanieHypoteky.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Stavebný materiál Pprfix

Skvelé tepelne izolačné vlastnosti stavebných materiálov Porfix! www.Porfix.sk

Hyundai edícia EURO 2012

Objavte edíciu modelov Hyundai EURO 2012 s revolučným financovaním! www.hyundai.sk

zosik

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
patqo_he
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 23.11.10 12:05Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim .. mam takyto problem dneska som si kupil dvojkanalovy zosilovac RED AMP K2 440Watt .. a som ho chcel vyskusat v aute .. napojil som vsetko ako ma byt cerveny kabel s poistkou z (+) polu baterky na +12V na zosik GND normalne kostra auta a REM-ko som napojil na +12V na zosik (chcel som len vyskusat) .. cinchy normalne do radia na vystup na zosik a do zosilovaca na vstup... zosik sa vsetko rozsvietil ale ked som zapol hudbu nic sa nedialo proste sub co som na to napojil nehral... nespravil som niekde chybu? alebo na radiu sa to nejako nespusta alebo nieco podobne? alebo kde by mohla byt este chyba?

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 02.02.2008

PríspevokZaslal: Pi 26.11.10 18:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Vyzera to tak ze ty si chybu nikde neurobil. Nesvieti na zosiku ledka Protect ? Zosik si pripajal cez Cinch kable k Cinch konektorom autoradia ? Skusal si tocit potenciometrami na zosiku ? Prestuduj si manual, ci si niekde nieco nevynechal.

Notebook: HP Pavilion dv6690ec, CPU:Intel C2D T7250 2GHz 2MB L2cache,VGA:nVidia Geforce 8400GS(512 MB),HDD:SATAII Fujitsu MHY2250BH 250GB,RAM:2x1GB Hyundai 667MHz,CHIPSET:Intel GM965 Kubuntu10.04/WinXP sp3
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Zaslať odpoveď