IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @281
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Najlepšia diéta

Ako sa dá najľahšie schudnúť? Naučte sa tajomstvo účinnej diéty. www.news2channel.net

Len 9,95 € za .COM doménu

K nej webhosting na mieru. Rýchla a jednoduchá registrácia! www.vasadomena.sk

Zmeňte svoje zamestnanie

Zmluvný podklad, práca 4 - 8 hod. denne. Z domu, cez internet. Príjem 800€/mes. www.pracujefektivne.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

zobrazovanie neexistujucich hovorov

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
stopa27
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.09.2006

PríspevokZaslal: Po 25.01.10 19:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Minule som narazil na dost zaujimavy problem. Otcovi sa dost casto stava, ze v neprijatych hovoroch sa mu zobrazi telefonat, ktory na 100% nebol nikdy uskutocneny, (ja som mu nevolal a on ma tam mal), ale este zaujimavejsie je, preco sa aj ostatnym zobrazuju zmeskane hovory od neho, hoci nikam nevolal. Telefon SE k530i od pomaranca. Iny telefon neskusal, ale nepredpokladam, ze telefon len tak niekomu vola a potom to vymaze s logu volanych cisel . Neviete niekto co s tym?

Zaslať odpoveď