IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @280
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA a my ich otvoríme zadarmo za Vás! www.uniqa.sk

Top diéta mesiaca

Účinná a zdravá diéta? Toto potrebujete v boji proti nadváhe. www.news2channel.net

znova mi to nejde :(

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
juho
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 16.05.2007

PríspevokZaslal: Po 03.12.07 15:52Odpovedať s citátomNávrat hore

ja nechapem aky moderator, no alebo spravca tam nechal tie dve predchadzajuce prispevky.
a ked tvrdis ze napisalo !odoslane! tak sa to proste odoslalo. tam nieje ina moznost.

Flety
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 03.12.07 19:17Odpovedať s citátomNávrat hore

jsakac napísal:
bars dlhy kod nece sa mi do toho pozret a ne este ho citat - skus si ho skratit na taky kde je presne ta chyba - ako spravny programator by si mal vediet kde je chyba kedze si kod pisal sam - aspon dufam

dal som tam kratsi kod nikto mi nevedel pomoct iba cez tento tak som dal cely kod ale uz som pouzil VL4AKN0v kod a ide takze seckym dik za ochotu
juho napísal:

ja nechapem aky moderator, no alebo spravca tam nechal tie dve predchadzajuce prispevky.
a ked tvrdis ze napisalo !odoslane! tak sa to proste odoslalo. tam nieje ina moznost.

no lenze ono mi to ani neupne (subor v tom cielovom priecinku neje) a ani mi nezapise do db takze to nic nerobi..

Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď