|
 | | |
| Autor | Správa |
juho
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 16.05.2007 Príspevky: 837
 | Zaslal: Po 03.12.07 15:52 |   |
ja nechapem aky moderator, no alebo spravca tam nechal tie dve predchadzajuce prispevky.
a ked tvrdis ze napisalo !odoslane! tak sa to proste odoslalo. tam nieje ina moznost. |
_________________ getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória | |
   |
 |
Flety
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2006 Príspevky: 4109 Bydlisko: HE(Humenne) - KE Vek: 18
 | Zaslal: Po 03.12.07 19:17 |   |
| jsakac napísal: | | bars dlhy kod nece sa mi do toho pozret a ne este ho citat - skus si ho skratit na taky kde je presne ta chyba - ako spravny programator by si mal vediet kde je chyba kedze si kod pisal sam - aspon dufam |
dal som tam kratsi kod nikto mi nevedel pomoct iba cez tento tak som dal cely kod ale uz som pouzil VL4AKN0v kod a ide takze seckym dik za ochotu
| juho napísal: |
ja nechapem aky moderator, no alebo spravca tam nechal tie dve predchadzajuce prispevky.
a ked tvrdis ze napisalo !odoslane! tak sa to proste odoslalo. tam nieje ina moznost.
|
no lenze ono mi to ani neupne (subor v tom cielovom priecinku neje) a ani mi nezapise do db takze to nic nerobi.. |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |