|
 | | |
| Autor | Správa |
pavucek19
 Užívateľ
 Založený: 25.03.2010 Príspevky: 8
 | Zaslal: Ne 29.01.12 11:27 |   |
Zdravím Vás!
Mám externý 500 GB disk a cca z polovice zaplnený. Napojil som ho do staršieho PC s Windows XP, kde som najprv videl všetky adresáre z tohto disku, ale po reštarte sa mi niektoré stratili a po druhom aj ostatné. Myslel som si, že je problém v tom starom PC, ale keď som disk napojil do môjho PC, kde mám W7 64b, tak v okne tento počítač som videl, že je spolovice zaplnený, ale keď som vošiel naňho tak som tam nemal žiadne adresáre. Použil som soft Get Data Back, ale v ňom som si vedel tieto adresáre zviditeľniť a následne prekopírovať, ale na disku sa mi nezobrazili. A aj keď dám opäť niektorý adresár skopírovať na disk, tak sa mi ten na disku prepíše, ale nezobrazí. Disk som aj prešiel najnovším antivírusom. Neviete poradiť v čom by mohol byť problém?
Ďakujem.... |
| |
  |
 |
majky358
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2699 Bydlisko: Žilina Vek: 18
 | Zaslal: Ne 29.01.12 21:10 |   |
Funguje ti, napr. že otvoríš si ten disk napr. v tento PC > a hore do pola zadáš presnú cestu k súboru ? Ak by ti ho otvorilo, mohlo by fungovať aj nastavenia atribútov, čo by bol jednoduchší prípad. |
_________________ ASUS K50AB SX-010 | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | | |
     |
 |
pavucek19
 Užívateľ
 Založený: 25.03.2010 Príspevky: 8
 | Zaslal: Ne 29.01.12 21:11 |   |
|
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |