IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @274
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Zmena monitoru z pc na ntb

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
niXo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2010

PríspevokZaslal: Po 14.11.11 18:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň. Dnes som musel preinštalovať win a to z dôvodu : Mám ntb, kt. je výkonnejší a často si prepínam monitor naň, resp. všetko si poprepájam na ntb a som na ntb celý víkend no a keď odídem a príde brat a chcel zapnúť pc, ( všetky káble som ponapájal späť na pc ) tak všetko šlo v poriadku, začalo bootovať win no ale hneď ako dokončilo bootovanie ( resp. zmizne bootscreen ) nabehne mi čierna obrazovka, monitor sa hodí do power saving mode a pc začne vrčat , teda nie vrčať ale disketová mechanika spraví ten svoj zvuk a win mi nenabehne. Dá sa tomu nejako predísť alebo nebudem môcť si prepínať monitor? ďakujem

Zaslať odpoveď