IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @272
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Náš prvý realitný

Vidíme Vašu bohatšiu budúcnosť v najpredávanejšom realitnom fonde. www.penzijna.sk

Dúhová škôlka - Čierna Voda

Spravné miesto pre najdôležitejších ľudí na svete. www.duhovaskolka.sk

Chcete si kúpiť auto?

Vyskúšajte rýchlu bezúčelovú pôžičku PROFI CREDIT bez dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Zbavte sa kožných plesní

Vyskúšajte Canesten. Účinne a pohodlne vylieči kožnú mykózu. www.canesten.sk

Rúrová stavebnica Ganter

Robustná stavebnica ( 80 typov zverných spojov ). ELESA+GANTER www.impkontakt.sk

Zlozvyky,ako s nimi skoncit?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
.:M@Rt!nKo:.
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.10.2007

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Tato tema bude sluzit k tomu aby sme tu mohli riesiet zlozvyky a to ako s nimi skoncovat !
Takze zacinam ja! Ja mam taky problem ze si uz od detstva obhryzam nechty a chcel by som raz a navzdy s tym skoncit lebo to hrozne vyzera a robia sa mi potom este aj zaderi.Ma niekto niaku radu ktora ma zbavi tohto nepekneho zlozvyku? DAKUJEM !
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:07Odpovedať s citátomNávrat hore

he ja som ten isty problem a jeden den som si povedal ze je to nechutne a uz som stym skoncil chce to pevnu volu...alleee je pravda ze ked som hodne nervozny tak sa pri to prichytim ...ale iba malokedy...

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.03.2008
Vek: 21

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Dosť blbý zlozvyk, ešteže som sa ho nikdy nenaučil, já mám zlozvyk zase "pukať" kosti v prstoch, v krku, v chrbtici. Proste všade kde sa len dá, nevravím, že mi to nejak extra vadí, ale viem že sa mi to raz vyplatí a tak isto to vadí ostatným.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Fuu mne to uz zacina dost vadit pretoze mam 15 rokow a nevyzera to uz najlepsie , a najhorsie je na tom to ze ja uz si ani neuvedomujem kedy si ich obhryzam .Cital som v niakej poradni ze celkom pomaha niaky priesvitny lak na nechty ktory neni vidiet ale je strasne horky.Rozmyslam ze by som skusil ten lak , dufam ze mi to pomoze.Este som mal jeden taky blby zlozvik ze som si stale chytal vtaka .... ale od kody som jedol feferonky a prislo k zlozvyku zacervenal som sa jak svina wykriikol som "JAUUU DO PI(EEE" a od vtedy uz to nerobim .Ale tie nechty si obhryzam vkuse
petos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.02.2008

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:14Odpovedať s citátomNávrat hore

aj aj si velmi casto pukam prsty, a uz 2 roky sa pokusam toho zbavit ale neviem ako , vecer je to bomba ked je ticho a ja si zacnem pukat vsetkych 20 prstov na ruke a nohe

CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 3x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:20Odpovedať s citátomNávrat hore

.:M@Rt!nKo:. napísal:
Fuu mne to uz zacina dost vadit pretoze mam 15 rokow a nevyzera to uz najlepsie , a najhorsie je na tom to ze ja uz si ani neuvedomujem kedy si ich obhryzam .Cital som v niakej poradni ze celkom pomaha niaky priesvitny lak na nechty ktory neni vidiet ale je strasne horky.Rozmyslam ze by som skusil ten lak , dufam ze mi to pomoze.Este som mal jeden taky blby zlozvik ze som si stale chytal vtaka .... ale od kody som jedol feferonky a prislo k zlozvyku zacervenal som sa jak svina wykriikol som "JAUUU DO PI(EEE" a od vtedy uz to nerobim .Ale tie nechty si obhryzam vkuse

lol... Chytať vtáka...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
P3CKIV
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.04.2008

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako to robíte, že si pukáte kosti? A môj zlozvyk je obhrýzanie kože okolo nechtov

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Tie nechty su aj u mna problem. Niekolko krat som si povedal, ze staci. Vydrzal som 3 dni. Problem je v tom, ze si stale chytam ksicht, citim tu kozicku fajnu, nechtiky... musim sa zahryznut. Nie ze by mi to chutilo...
Nechty si zerem tiez od detstva a viem, ze som to odkukal od sestry.
Dokonca som tu uz aj taku temu zakaldal... volala sa "Zbavm sa spolu zavislosti" myslim.
Spravime to takto:
Kazdy si odfotme prsty a o 3 dni spravime aktualizaciu, komu sa ako dari. Nebudeme pouzivat ziadne laky, nahubky, chirurgicke rukavice a ine pripravky a pomocky. Kto si nehty obzere, bude za chudaka a bude muset zozrat surovu feferonku (priebeh pozierania zdokumentuje fotografiami), trosku si predzuje, vypluje na dlan, rozotrie prstami a tymi prstami sa poskrabe na guliach.
Tak co? Dame sa na to?

Naposledy upravil Mastros dňa Ne 11.05.08 13:24, celkom upravené 1 krát.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
petos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.02.2008

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:24Odpovedať s citátomNávrat hore

peter.zadori napísal:
Ako to robíte, že si pukáte kosti? A môj zlozvyk je obhrýzanie kože okolo nechtov

chytis si prst a zatlacis, ale nie vzdy to ide
radim ti aby si sa to radsej nenaucil

CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 3x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit
P3CKIV
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Ok, len mi to pripadá také zaujímavé

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.05.2008

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Mastros napísal:
Tie nechty su aj u mna problem. Niekolko krat som si povedal, ze staci. Vydrzal som 3 dni. Problem je v tom, ze si stale chytam ksicht, citim tu kozicku fajnu, nechtiky... musim sa zahryznut. Nie ze by mi to chutilo...
Dokonca som tu uz aj taku temu zakaldal... volala sa "Zbavm sa spolu zavislosti" myslim.
Spravime to takto:
Kazdy si odfotme prsty a o 3 dni spravime aktualizaciu, komu sa ako dari. Nebudeme pouzivat ziadne laky, nahubky, chirurgicke rukavice a ine pripravky a pomocky. Kto si nehty obzere, bude za chudaka a bude muset zozrat surovu feferonku (priebeh pozierania zdokumentuje fotografiami), trosku si predzuje, vypluje na dlan, rozotrie prstami a tymi prstami sa poskrabe na guliach.
Tak co? Dame sa na to?

ta sutaz vyzera dobre, ale ja by som nevydrzal, ja si obhryzam nechty yz od druhej triedy na zakladnej a to som uz na strednej a po tolkych rokoch to nbude takze lahke....
to je nieco ako keby si povedal tuhemu fajciarovy nech nefajci

MB: ASUS P5Q-E CPU: E7200@3,00GHz CPU FAN: Artic Freezer 7 GPU: Asus ATI Radeon 4850 512 MB RAM:Kingston 2x2GB 800MHz HDD: Samsung F1 640 GB PSU: Crossair 650W OS: Windows 7 x64 Ultimate LCD: 22'' Samsung
KingTommy
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslím, že najhorším zlozvykom u väčšiny je fajčenie u niekoho aj drogy a my sa tu snažíme prestať si obhryzávať nechty, pukať prsty... Nie je to čudné? Čo trápi nás a čo trápi iných? Nevravím, že obhryzávanie nechtov je teraz v pohode, ale keby si mal nejaký človek čo berie dorgy vybrať, myslím, žeby si rád do konca života obhryzával nechty aj pukal prsty a ešte neviem čo všetko... To len taka úvaha...
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:30Odpovedať s citátomNávrat hore

NEsmej sa mi vazne taky zlozvyk no...sedim si pri kompe a ruka v trenkach alebo pri teleke alebo pod....ale vravim ti od kedy som jedol tie feferonky neumyl som si ruky a prve kde putovala ruka boli trenky....od vtedy na to serem .Ale tie nechty ma trapia velmi.UZ som si aj povedal ze kaslem na to pekne som si ich obrusil zarovnal urobil manikuru a povedal som si ze kaslem na to a nebudem si ich obhryzat....no a za dva dni som si to zase ak svina rozrypal.Ja osobne by som nemohol ist do tej stavky z obhryzanim ani nie z dvovodu obhryzania ale z toho ze mne pomaly rastu nechty.
P3CKIV
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Mastros napísal:
Spravime to takto:
Tak co? Dame sa na to?

To akože má potom odfotiť ako si škrábe gule?

// Aby ste mali nejaký dôkaz...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 13:38Odpovedať s citátomNávrat hore

To netreba. Ale ak chcete zaruceny ucinok, musite sa poctivo trestat!
Moja sestra mala raz taky incident s autom... poriadne jej lepilo, bola v strese, opletacky s policiou. Ukazovakom si skrabala palec do krvi. Naozaj krvacala, som pozeral:
- Eva, co robis? Sibe Ti?
- TICHO! Som nervozna! Nevidis co sa stalo?!

Zaslať odpoveď