IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @270
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

LCD monitor Samsung

Jemné línie, špičkový dizajn a elegancia v každom aspekte. www.samsung.com

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Technika pre záhradu AL-KO

Doprava v rámci Bratislavského kraja zadarmo. Predaj záhradnej techniky www.technikaprezahradu.sk

PROFI CREDIT - Peniaze, ako na

zavolanie!Vypočítajte si výšku splátky a vyberte si vhodnú pôžičku priamo pre Vás www.proficredit.sk

Schudla som 16kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Zlé usporiadanie webových stránok - Google Chrome

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Enermax
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.03.2008

PríspevokZaslal: Ne 16.10.11 10:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Čaute. Po dlhšej dobe som na svoj Win 7 ( Ultimate verzia ) nainštaloval kopu nových update-ov pred- tým akurát nebol čas a zrazu som si uvedomil, že mi proste každý kontrolný program systému vypisuje kopu kritických update-ov atď. atď. Tak som to nahodil a všetko stiahol. Problém je v tom že predtým som nespravil zálohu systému. Internetové stránky mi pred tými updatami ukazoval Chrome v pohode všetko normálne akurát že po týchto updatoch mi všetko rozhadzuje obrázky nesedia ku textom a proste celý vzhľad niektorých stránok je úplne na nič ( viď. screeny ). Na Internet Exploreri mi to robí trošku menej ale predsa. Chrome som skúšal už aj preinštalovať a stále nič... Môže mi niekto Prosím poradiť čo ďalej ? Vopred Ďakujem

Screeny :

Uploaded with ImageShack.us

PS: Najčastejšie rozhadzuje vzhľad webových obchodov atď...

CPU: Intel E7400 + Cooling Freezer 7 PRO / RAM: 2 x 2GB DDR2 1066 Extreme Edition / VGA: Gainward HD 4850 GS 512 MB ( 700 MHz) / HDD: Samsung 750 GB / DVD: Samsung DVD Burner Light Scribe / MB: Asus P5Q PRO / PSU: Enermax PRO 82+ / MONITOR: LCD Samsung 2243BW (22") 2ms / MOUSE: Logitech Wireless Wave KEYBOARD : Logitech WAWE PHONE:LG GT 540 Optimus GPS: Garmin Nuvi 255 (Slovakia Roads), Reproduktory: Redstar Multimedia OS: Windows 7 Ultimate - 64 bit.--- Google USER
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Enermax
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 17.10.11 16:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Nikto nič ide ma z toho poraziť ... Asi preinštalujem Win lenže prečo sa "škrabať" tak keď sa dá škrabať jednoduchšie ...

CPU: Intel E7400 + Cooling Freezer 7 PRO / RAM: 2 x 2GB DDR2 1066 Extreme Edition / VGA: Gainward HD 4850 GS 512 MB ( 700 MHz) / HDD: Samsung 750 GB / DVD: Samsung DVD Burner Light Scribe / MB: Asus P5Q PRO / PSU: Enermax PRO 82+ / MONITOR: LCD Samsung 2243BW (22") 2ms / MOUSE: Logitech Wireless Wave KEYBOARD : Logitech WAWE PHONE:LG GT 540 Optimus GPS: Garmin Nuvi 255 (Slovakia Roads), Reproduktory: Redstar Multimedia OS: Windows 7 Ultimate - 64 bit.--- Google USER
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Po 17.10.11 18:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Jediny problem vidim v poprehadzovanych obrazkoch, cize by som skusil mozno premazat cache prehliadaca, pripadne vytvorit novy profil a skusit to v nom.
Aktualizacie idu aj odinstalovat, ak hovoris, ze to mohlo byt tym, skus sa pohrat.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Enermax
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 21.10.11 17:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Aktualizacie som odinstaloval a nic ... Cache som riez premazal a stale nic robi to proste vo vsetkych prehliadacoh aj v Mozzile aj v G. Chrome aj v Opere ... Niekde viac, niekde menej. Na internete je o tom kopu tem, ktore ti vsak radia to ise premazat cache co som spravil a nepomohlo. Nasiel som vsak zaujimavy clanok ze to moze robit Ccleaner a ten pouzivam ale naozaj neviem reinstalacia winu je asi posledna moznost ...

EDIT : Problem vyriešený - preinštalovanie Windowsu ...

Zaslať odpoveď