IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @269
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

živnosť a odvody, fujtajbl

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 09.07.2008

PríspevokZaslal: Št 01.04.10 9:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Hojte

Predpokladám, že tu nie som jediný živnostník.
Mám pracovný pomer aj živnosť. Živnosť len tak pomimo. Prvý rok živnosti to bolo fajn s odvodmi, ale teraz neviem, ako to s nimi je. Všade píšu niečo o povinných odvodoch do zdravotnej poisťovne minimálne asi 44 euro. Platí to aj keď mám zo živnosti prd makový? Nejak som zo žiadneho kontextu nepochopil, ako to vlastne je, či je tých 44 euro celkovo alebo čisto iba za tú živnosť.

Áno, viem, mal som napísať na porada.sk, ale zabudol som login aj heslo, nechce sa mi to hackovať ani sa znova registrovať

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Št 01.04.10 9:30Odpovedať s citátomNávrat hore

tych 44 eur platis aj ked si nezarobil nic

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 01.04.10 10:53Odpovedať s citátomNávrat hore

ale aj v prípade, že odvody platím aj ako zamestnanec? Ak áno, vy em sa ja na celú živnosť

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2009

PríspevokZaslal: Št 01.04.10 16:04Odpovedať s citátomNávrat hore

si ju len pozastav
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Pi 02.04.10 17:02Odpovedať s citátomNávrat hore

ako zamestnanec za teba plati odvody zamestnavatel, ale aj tak ty platis za zivnost, ci si v zisku, strate alebo ju nijako nevyuzivas 44 eur platit musis

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
rooobertek
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.04.10 8:17Odpovedať s citátomNávrat hore

tuto odpoved som zrovna nechcel
Diki pani

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.03.2010

PríspevokZaslal: So 03.04.10 19:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak za teba plati zamestnavatel, ty nemusis platit tych 44 .

Musis podat rocne zuctovanie a dalsi rok platis preddavky podla toho, kolko ti vyjde.Ja platim cca 5 mesacne nedoplatok mi vyratali na 20EUR.
Musis si dat urobit ale danove priznanie,
horsie je to potom so socialkou, tam musis platit minimalne 90EUR,
ale len ak si mal zo zivnosti prijem a vyjde ti,ze mas platit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď