IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @366
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zatepliť - Izolácia 2012

EXpresné zateplenie. Rýchlo, kvalitne a s vysokým účinkom. Fúkané min. izolácie. www.thermiss.sk

Komponenty

Trolejové vedenie, zhrňovacie vedenie, troleje. Rádiové diaľkové ovládanie. www.itecozeriavy.sk

Rozárium Kvetoslavov

Kvalitné pozemky s IS 15km od BA! Stavať môžete okamžite. 49€/m s DPH rozariumkvetoslavov.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Ovládate žalúzie ručne?

Ovládanie žalúzií GrapaTEC pre nové aj namontované žalúzie! www.grapatec.com

Ziadny zvuk z mikrofonu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jaPalo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.11.2011

PríspevokZaslal: Ne 27.11.11 23:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim ludia, moc by som s tym potreboval pomoct, uz 3 roky zijem s tymto problemom , cez skype, mumlbe, alebo hocicoine ma nie je pocut, ja ostatnych ludi pocujem dobre, skusal som uz vsetko, nastavenia zvukovky, hlasitost, vsetky moznosti, co je paradoxne ked si nastavim v creative setting moznost What do you hear tak clovek na druhej strane pocuje to co ja .. zvukovku mam creative SB audigy , takisto repro 7.1 creative ...
sluchadla mam Sennheiser pc 131
tak isto to neslo ani s predoslymi Kossmi cize v tom to nie je, rozmyslam ci to nema nico docinenia s nejakym problemom v subvooferi, kedze to je vl take ustredie vsetkeho ...a vzadu v bedne ako je zvukovka je vlastne jedna volna seda diera 3 zvysne co idu od subwoofera su zapojene normalne v dierach rovnakej farby, len ten 4. jack nikde nie je

este taka vec, sluchdla mam napojene na akesi predlzene ovladanie co bolo s tymi 7.1 reprakmi, je to vlastne dialkove ovladanie na kabli kde sa ovlada hlasitist a basy a su tam 2 vstupy pre jacky cize pre jack na sluchatkach "Mikrofon" a jack "Sluchadla"

tazko radit ale skuste
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď