|
 | | |
| Autor | Správa |
VLADIS007
 Užívateľ
 Založený: 30.07.2006 Príspevky: 97
 | Zaslal: St 16.11.11 21:27 |   |
Caute,chcem sa vas spytat,ci mi neviete poradit ako je mozne,ze ked som od rodiny priniesol domov pc,ktory som nechal cca 3 hodky nezapojeny a ked som ho zapojil zacal davat farby na monitore do zeleneho odtiana a pritom u nich to nerobilo ale ak som ho znova k nim priniesol,tak aj im uz to davalo zelene odtiene...
A pritom som nerobil ziadne zasahy do PC... ako ta graficka karta ide,len su farby v zelenom odtieni...
A urcite to robi graficka karta...
dakujem za rady |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9901 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: St 16.11.11 21:30 |   |
skusal si pohybat koncovkou, resp. kablom hned za koncovkou na kabli z grafickej karty do monitora? mne toto robilo este pradavno na starom CRT ked bol nalomeny kabel, fungoval len v jednej pozicii inak striedal vsetky farby duhy
btw. teploty mas v poriadku? mas moznost vyskusat kartu v inom PC? |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme | |
    |
 |
VLADIS007
 Užívateľ
 | Zaslal: St 16.11.11 21:34 |   |
ano skusal som pohybat,viem,ze monitor je dobry lebo mam na nom zapojeny moj komp....tazko povedat,ci teploty su OK,kedze u nich to bez problemov islo a ked som ho priniesol domov a zapojil na moj tak uz bol zeleny...myslim,ze s tymto nic nemaju teploty,pretoze potom som ich aj sledoval a aj som cistil komp aj pastu som vsade daval novu...ale hovorim,toto sa vsetko stalo este pred zasahom do pc...no bohuzial nemam ju kde vyskusat,kedze moj komp neberie pci-e ...snad sa mi podari niekoho ukecat nato... |
| |
  |
 |
VLADIS007
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 22.11.11 17:17 |   |
Tak uz som zistil,ze na druhom PC ta grafika ide OK ale teraz uvazujem ci nemoze byt chyba trebars v koncovke na grafike. Pretoze monitor byval zapojeny na VGA a dnes ked som skusal grafiku tak bol monitor zapojeny cez DVI a vsetko islo OK. |
| |
  |
 |
Corsa
 Užívateľ
 Založený: 23.04.2011 Príspevky: 373
 | Zaslal: Ut 22.11.11 17:23 |   |
|
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |