IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @359
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

PZP Genertel

Garantovaná najnižšia cena PZP! Získajte PZP o 5% lacnejšie! Iba do 31.5 www.genertel.sk

Letné športy v zahraničí

Pre mládež, amatérov i profesionálov. Futbal, tenis, golf, potápanie a iné. www.ano.sk

Poistenie automobilov

Všetky informácie nájdete na našej stránke, vyberte si to najlepšie. www.uniqa.sk

Len 9,95 € za .COM doménu

K nej webhosting na mieru. Rýchla a jednoduchá registrácia! www.vasadomena.sk

Antiperspirant sprej

91% redukcia potenia od Eucerin® Klinicky potvrdené. Vyskúšajte! www.eucerin.sk

zdielanie pamäte graf. karty s pamäťou RAM

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ThaLUZ
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.12.2011

PríspevokZaslal: Pi 30.12.11 19:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, možno hlúpa otázka, možno nie, no s touto problematikou som sa stretol po prvýkrát a po dlhom beznádejnom gúglení som sa rozhodol otravovať vás
V RivaTuneri som taktoval grafiku GF 9500GT a som sa tam stretol s možnosťou podporiť DirectDraw,Direct3D a OpenGL "ľubovoľným" objemom pamäte na úkor RAMky. Povolil som 512MB,s rezervou samozrejme, z celkových 3GB som postrehol využitie tak max 2GB. Po vyžiadanom reštarte som zapol hru a miestami mám pocit že je živšia, miestami nie. Teraz neviem či je to len placebo z očakávania, alebo som tomu fakt nejak pomohol, a ak nie, vysvetlí mi teda niekto čo som dosiahol tou krádežou RAMky ?
vopred dík
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 30.12.11 20:24Odpovedať s citátomNávrat hore

nedosiahol si nic, lebo RAM je pomalsia ako GDDR pamat na grafike a ta grafika samotna je sracka co sa vykonu tyka. Hlavny je graficky cip, az potom mnozstvo a rychlost grafickej RAM.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mano8
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2008

PríspevokZaslal: Ut 10.01.12 0:41Odpovedať s citátomNávrat hore

dosiahol to ze sa mu textury ulozili do ram a render do GDDR, cim uvolni kus pamete GDDR...
prida to cosi malo na vykone ale velmi to zalezi na type hry..

Arctic Fusion 550 ; WD500G green + seagate baracuda 200G + "homemade" ultra noise and antivibraion kit 5,25" ; open case mod
23" Philips briliance 230c1 + 17" benq extend view ;
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď