IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @353
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Online reklama

Objednajte si náš Mega balík direct mail, ppc a sociálne siete! www.jecasnareklamu.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Zasekava mi hudba pri FABLE 1 na PC

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
DonKabat
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2006

PríspevokZaslal: So 19.07.08 14:41Odpovedať s citátomNávrat hore

caute kto vie preco mi zasekava hudba v niektorych lokaciach v hre FABLE 1 na PC??? neviem preco by to mohlo robit, kto mal taky problem???

dakujem

Základná doska: ASUS P6T SE, Procesor: INTEL i7 950 @ 3.5 GHz , Chladič na cpu: NOCTUA NH-U12P, Grafická karta: ATI SAPPHIRE HD 5970 2 giga DDR5, Pamäte: 6 GIGA DDR3 1750 MHz TRIPLE CHANEL CL 7-7-7-20, Pevné disky: 2 x SEAGATE BARRACUDA 1000 GB 7200 rpm RAID 0, Skrinka: SILVERSTONE SST-FT02B FORTRESS B, Zdroj: ZALMAN ZM850-HP, Mechanika: SAMSUNG DVDRW, Zvuková karta: CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi TITANIUM PCI-E, Repraky: CREATIVE MEGAWORKS THX 2.1, Myš: ROCCAT KONE V2, Monitor: Samsung BX2350, Konzoly: PS3 SLIM 240 GB + MONSTER CABLE HDMI 700HD, XBOX360 ELITE 120 GB, Tv: PLAZMA PIONEER KURO 9 FULLHD, Mobil: SONY ERICSSON C905, Internet: ORANGE FIBERNET 70/14
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Zaslať odpoveď