|
 | | |
| Autor | Správa |
davidian
 Užívateľ
 Založený: 01.08.2008 Príspevky: 20 Bydlisko: Poprad, Kosice
 |
chcel by som si kupit telefon v bazari co ma zaruku v orange a chcel by som sa spytat ci niekto nahodou nevie ako je to s tou zarukou som pocul, ze orange uznava len tu ak pride ten povodny vlastnik s telefon tak ak by sa mi nieco stalo musim to riesit cez povodneho vlastnika? alebo ako to je?
za kazdu radu vopred vdaka |
| |
  |
 |
Roberbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 10.07.2007 Príspevky: 1060 Bydlisko: Bratislava
 |
| davidian napísal: | chcel by som si kupit telefon v bazari co ma zaruku v orange a chcel by som sa spytat ci niekto nahodou nevie ako je to s tou zarukou som pocul, ze orange uznava len tu ak pride ten povodny vlastnik s telefon tak ak by sa mi nieco stalo musim to riesit cez povodneho vlastnika? alebo ako to je?
za kazdu radu vopred vdaka |
Pri kazdej reklamaci potrebujes doklad o zakupeni.
Logicky, ak je to zariadenie "akcia" na viazanu zmluvu, tak Ty tam nielenze "nefigurujes", ale ani nemas u nich ziadnu zmluvu.A netatykaju sa Ta ani dodatocne sankcie..pri poruseni tejto zmluvy .
Pri ostatnom predaji bez zmluvy, a ak Ti niekto nieco preda, a da Ti nahodou aj hotovostny pokladnicny blok od zariadenia, nevidim ziaden problem pre reklamaciu. Pri vystaveni Faktury je opat problem  |
_________________ Nebo je modre, voda je mokra... | |
  |
 |
davidian
 Užívateľ
 Založený: 01.08.2008 Príspevky: 20 Bydlisko: Poprad, Kosice
 |
no neviem ale pocul som ze aj ked mas pokladnicny blok musi prist tak osoba na ktoru je napisani mobil a napr. v t-mobile ti netreba blocek ale zarucny list |
| |
  |
 |
Roberbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 10.07.2007 Príspevky: 1060 Bydlisko: Bratislava
 |
| davidian napísal: | | no neviem ale pocul som ze aj ked mas pokladnicny blok musi prist tak osoba na ktoru je napisani mobil a napr. v t-mobile ti netreba blocek ale zarucny list |
Vzdy na co je zariadenie viazane. Ak dojdes nestranne a polozis peniaze na stol za neviazany telefon, nevidim problem.
Ale kto dnes takto kupuje mobil? Nikto.
SAmozrejme vsetko sa toci kvoli predajnej cene  |
_________________ Nebo je modre, voda je mokra... | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |