IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @347
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zatepliť - Izolácia 2012

EXpresné zateplenie. Rýchlo, kvalitne a s vysokým účinkom. Fúkané min. izolácie. www.thermiss.sk

Vyhraj Mecom Expres gril párty

Počúvaj rádio Expres a vyhrávaj každý víkend gril párty s Cmoríkom od Mecomu www.grilparty.sk

Hypoúver s úrokom 4,3%

Teraz pre každého. K tomu poistenie nehnuteľnosti na 1. rok zdarma. www.unicreditbank.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Získajte bonus 50 €

Prejdite na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. Len cez e-shop. www.o2.sk

Zapojenie Grafickej karty do Gigabyte 890GPA-UD3H (rev. 1)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
west474
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.10.2010

PríspevokZaslal: Ut 15.02.11 20:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcel by som sa spýtať na zapojenie grafickej karty do dosky MB Gigabyte 890GPA-UD3H (rev. 1.0) (AM3). Na tejto doske je písané pri jednom PCI Express slote 16 a pri druhom 8. Omedzenie počtu liniek na 8 platí pre druhý slot len pri zapojení dvoch kariet alebo aj pri jednej. Mám novú tv kartu a tá je tipu PCI Expres x1. Tieto sloty sa nachádzajú práve pri slote PCI Expres x16. Preto by som chcel grafickú kartu preložiť do slotu PCI Expres s označením 8 aby sa tieto karty zbytočne medzi sebou nezahrievali.

Vďaka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
dixi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: Ut 15.02.11 21:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak zapojis 1 grafiku vsetko pojde ako ma cize na maximum svojich moznosti aj grafika aj TV karta. Ak zapojis 2 karty tak ta 2. pojde max. 8liniek ale TV karta pojde stale na MAX. Vsak na stranke vyrobcu mas napisane aky je. Ak sa ti bude prehrievat tak ju zapoj do druheho, vykon by limitovany nemal byt, podla toho aka karta.

My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5

V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď