|
 | | |
| Autor | Správa |
produkt
 Užívateľ
 Založený: 03.09.2009 Príspevky: 3
 | Zaslal: Št 15.12.11 16:40 |   |
Zdravim
Mam problem ze po urcitej dobe mi prestane reagovat mys , proste ide snou hybat len nic na jej kliknutie nereaguje. problem sa mi dari riesit vstupom do spravcu uloh ktory nasledne opat "spojazdni"mysku .Mam Win7 home premium 64 . Tento problem sa zacal prejavovat po nainstalovani Advanced System Care a po kontrole Pc tymto programom. program som odinstaloval lenze problem stale pretrvava. Mam preinstalovat Windows alebo vie mi dakto poradit ? Ak som zalozil duplicitnu temu tak sa ospravedlnujem ale hladal som a nic podobne som nenasiel .
Dakujem za pomoc |
| |
  |
 |
ramaya
 Užívateľ
 Založený: 05.02.2010 Príspevky: 314 Bydlisko: Lučenec , Detva
 |
Štart -- Ovládací panel -- Všetky položky ovládacieho panela -- Systém -- Správca zariadení -- Myši a ostatné ukazovacie zariadenia -- Odinštalovať.
Vypni a zapni počítač a Windows si už sám nainštaluje potrebný ovládač. Ak nie a vybehne na teba s rôznymi obrazovkami , tak si ho musíš nainštalovať ručne pomocou klávesnice (klávesy TAB , Šipky , ENTER ) |
_________________ CPU: Intel Q9650 3.0GHz + Noctua NH-D14 MB: ASUS P5Q Deluxe RAM: DDR2 4GB (2x2gb) Zeppelin 800Mhz CL5 VGA: Gigabyte GTX560 1gb HDD: 40gb SSD Intel X25-V + 320gb Western Digital RE3 WD3202ABYS (v boxe Silentmaxx)PSU: Seasonic X-760 Gold Case: Thermaltake Armor VA8003BWS (2xNoctua NF-S12B-ULN intake + 1xNoctua NF-S12B-ULN a 2xNoctua NF-B9 outtakeRegulátory otáčok: Cooltek Fan Controller LSK435B + PCWDVD-RW: Samsung SH-S223F Satelitná karta: Skystar2 rev.2.3 + programátor smart kariet PHOENIX (serial port) + dekódovacia karta CSLink (cryptoworks) Monitor: 24´Samsung SyncMaster 2433BW (1920x1200) Klávesnica: Chicony KB-9885 Myš: Benq M800-C9G | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |