IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @575
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Investujte s rozumom

Servery Cisco UCS vám ušetria 30 percent prevádzkových nákladov www.ucsservery.sk

Paušál Biznis Svet

Predplatené minúty do celého sveta a nonstop volania v sieti Orange. www.orangedarceky.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Ešte ho nemáte?

Výhodné povinné zmluvné poistenie nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Zákon o vlastenectve

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Št 04.03.10 16:35Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem okial beriete tieto informacie ale ziadne spievanie,sankcie a nic podobne nehrozi ...

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 14.11.2008
Vek: 27

PríspevokZaslal: Št 04.03.10 16:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak ak vidím tých zasranov ako sa preháňajú po cestách niet divu(8 rokov mám vodičák,a nedostal som ani jedinú pokutu za nič,klopkám po dreve),ale toto není téma o novele zákona na cestných komunikáciách...sorr za OT

PC: Cpu: Intel® Core™2 Quad Q8200 2.33Ghz @3,15Ghz+Ac freezer 7 Pro MB: Gigabyte EP45-UD3R 1366 Ultra Durable 3 Vga: ASUS ATI EAH HD4830 512 DDR3 Ram: 4GB Kingston Hyper X 800 CL5 Psu: GEMBIRD 650W CCC-PSU8xATX 2.2+2xSilent Fan Monitor: Samsung SyncMaster 223BW 22´ TFT Active Matrix 2ms Case: Mercury ATX Black+Mod Hdd: Samsung F3 SpinPoint 500GB DVD: LG 52 DVD RW-Combo Repro: Canyon 2.1 CN-SP 21 A OS: Windows7 Pro x64 Volant: Logitech Driving Force Pro (DFP) 900°
NoteBook: ASUS K50IJ (SX263) SK+wifi router LinkSys WRT160Nv2/N-kový
Afto:
Opel Astra G 1.6 16v(101HP) Phone: HTC Wildfire-S 8Gb
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
salamoon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2006

PríspevokZaslal: Št 04.03.10 16:39Odpovedať s citátomNávrat hore

"Ľudia pri prevzatí prvého občianskeho preukazu by mali skladať Sľub vernosti Slovenskej republike. Jeho obsahom je zachovávať v každej situácii vernosť SR, jej ústavnému zriadeniu, osobný záväzok chrániť územnú celistvosť, zvrchovanosť, suverenitu štátu, štátny jazyk a mať v úcte štátne symboly."

v tej euforii tam este zabudli uviest,ze najlepsie by bolo slubit aj uzemnu vernost,a teda ze sa nikto nikdy nevyda za hranice,nedajboze este aby niekto odisiel zit mimo SR....

to akoze ked to niekto neslubi,co mu nedaju OP? daju ho do basy,vyhostia?

a toto navrhne clovek,ktory porusuje zakony SR a falsuje podpis svojho sefa...

Moderátor
Moderátor

Založený: 27.07.2007
Vek: 26

PríspevokZaslal: Št 04.03.10 17:27Odpovedať s citátomNávrat hore

od slubu vernosti pri preberani prveho obcianskeho sa ustupilo...

Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQJabber
Ritchie Blackmore
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.12.2008

PríspevokZaslal: Št 04.03.10 21:37Odpovedať s citátomNávrat hore

asi trochu zmenim nazor. netreba byt k novym zakonom prezentovanym nasou vyborne platenou (a preto aj usilovnou a pravdovravnou) vladou taky skepticky. neznamena predsa, ze ked v inych krajinach (inteligentnejsi si domysli) pokusy o pozdvihnutie narodneho povedomia nevysli, ze to nevide aj u nas. treba zmyslat optimisticky a belaso. naopak vyborne vysledky vidime u nasich vzorovych kontinentalnych susedov - USA. "ved vo filmoch vsetci spokojne spievaju hymnu a vsade so sebou nosia svoju kolonialisticku vlajku", ved oni su vlastne najidealnejsi narod - skoro ako my - ani madari, ani slovaci. predsa takuto idealny zvrchovany stav naroda propaguju aj media, takze to je vlastne nespochybnitelne.
P.S.: (nesarkasticka poznamka Donovi @#$%&ovi) - prosim o uvedenie mladsieho naroda, ako sme my slovaci.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.01.2010

PríspevokZaslal: Št 04.03.10 22:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Ritchie Blackomore: Ja by som skor povedal ze amici maju patriotizmus. bol som tam na asi 3 tyzdne a musim povedat ze aj celkom maju preco mat.

PC2:Case: Zalman Z9 plus, MB: ASRock Fatal1ty 990FX PRO, CPU: AMD Phenom 965 BOX (RMA!!!), VGA: ASUS ENGTX 470,RAM: DDR3 Corsair Dominator 1600 CL7 4GB, HDD: Seagate Baracuda 7200.12 500GB, Samsung Spinpoint f3 500GB, PSU: Cougar GX 600W, Zvukovka: Asus Xonar DX2, TABLET:G-Pen 450

"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Benjamin Franklin
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ritchie Blackmore
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 04.03.10 23:00Odpovedať s citátomNávrat hore

teraz bez sarkzamu a ironie. no neviem, tazko posudim, aki su narod, kedze som tam este nebol. ale tak to je super, ked sa maju tak dobre... len potom nechapem tych debilov, ktori by kazili taku idealnu spolocnost teoriami o tom, ako americka vlada (ja osobne neverim, ze to je len v amerike) ovlada ludi mediami a skryva take svinstva, ktore sa deju ci uz v iraku, kde sa amici hrdinsky snazia udrzat svoju vlast na urovni, alebo doma (vid terorizmus, ktory aj keby ho pachali tie "svine" iracania a nie tie SVINE americania, tak by som im uznal, ze maju za co).

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Pi 05.03.10 10:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Ritchie Blackmore 71 rokov nie je z pohladu ludstava moc ale ani malo a mladsich je omnoho viac ...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 05.03.10 15:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja si myslim, ze sme proste jeden z najmladsich narodov a ze toto nie je krok k zlepseniu cohokolvek. Kto ma v sebe dost nacionalizmu, ten si vie zaspievat hymnu pri sledovani hokeja, alebo inych "vyznamnych" udalosti. Niekomu mozu byt nazory SNS, s ktorymi si mylsim, ze sa tento zakon uplne ztotoznuje sympaticke. Ja som vsak zasadne proti. Narodne povedomie dnes nie je prioritou.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Pi 05.03.10 15:22Odpovedať s citátomNávrat hore

dominique napísal:
....ale na druhej strane aspon si prvacikovia budu moct v Ustave nalistovat, povedzme, pravomoci Najvyssieho kontrolneho uradu.
Ani len to, keďže tam bude len preambula Ústavy.

Ja by som problém nevidel v myšlienke (viac vlastenectva do našich životov), ale v tom kto ju presadzuje (dokázateľne jedni z najväčších zločincov v modernej histórií nášho národa), ako ju presadzuje (v školstve chýbajú peniaze na poriadne vybavenie, učebnice a platy pre učiteľov, ktoré by toto povolanie spravili atraktívnym pre mladšie genrácie) a kedy ju presadzuje (o pár mesiacov majú voľby v Maďarsku, kde sú tiež primitívne nacionalistické politické strany neschopné riadne viesť štát, preto musia odpútavať pozornosť; a potom máme voľby u nás - SNS od jej vzniku [a teraz rátam vznik po 1989, pretože tá predchádzajúca so súčasnou nemá nič spoločné, akokoľvek si to bude ožran nahovárať] nevie zaujať ničím iným, len nenávisťou voči Maďarom, v poslednej dobe na to prišli marketingoví poradcovia Smeru a tak sa aj ficisti vybrali touto cestou, keďže ani oni nedokážu riadne riadiť štát a potrebujú odvrátiť pozornosť verejnosti od svojich káuz). Začal sa predvolebný boj, a toto je jeden trápny pokus, z ktorého si robia srandu už aj v Rakúsku.

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
salamoon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2006

PríspevokZaslal: So 13.03.10 0:38Odpovedať s citátomNávrat hore

najvacsi slovak neovlada hymnu... avsak koho to prekvapuje,ked vidime,ako rozprava...

http://www.sme.sk/c/5283302/slota-nepozna-nasu-hymnu.html

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2009

PríspevokZaslal: So 13.03.10 7:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja si myslím,že bezhraničné vlastenectvo sa musí prejaviť v národe ako dôsledok dlhodobej dôvery v štátnu správu,úrady,inštitúcie, sociálny program, makroekonomiku, mikroekonomiku, produkciu domácich originálnych výrobkov... atď.,atď.
Momentálne sa naše vlastenectvo prejavuje najviac pri športových podujatiach.
Pred dvoma rokmi som bol v Dánsku.Všade bolo cítiť národne povedomie Dánov ... ich hrdosť na svoju krajinu.Vlajky na štátnych budovách,rovnako aj súkromných obchodoch,výrobky označené domácim logom, na súkromných pozemkoch stožiar s dánskou vlajkou je bežný jav.
Ako národ sme prežili tisícročia,ale ako štát sme ešte batoľa .Ono to dôjde ... verím tomu,ale bude to ešte dlho trvať,kým bude u nás bežné,že si do okna zavesím našu vlajku.Len tak,že budem hrdý,že žijem na Slovensku ... v najkrajšiej krajine sveta.
Spievanie a vyhrávanie hymien nasilu je absurdné.Hymna je slávnostná pieseň,náš symbol,nie niejaká krčmová odrhovačka.
Jedine,čo ma na tomto zákone teší,že sa to v konečnom dôsledku obráti proti iniciátorom tohto stupídneho zákona,i keď to je slabá náplasť nakoľko SNS bude večná.Vždy sa nájdu voliči,ktorí volia podľa názvu strany.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2009

PríspevokZaslal: Po 15.03.10 20:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Minimálne 1.500 rokov sme tu v Európe,ale ako národ sme omnoho starší
http://sk.wikipedia.org/wiki/Slov%C3%A1ci

Moderátor
Moderátor

Založený: 08.11.2006

PríspevokZaslal: Po 15.03.10 20:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Ritchie Blackmore napísal:
... - prosim o uvedenie mladsieho naroda, ako sme my slovaci.

neplet si narod a stat!

btw Kosovo

Inteligencia je to, čo používaš keď nevieš čo máš robiť Jean Piaget
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNJabberFacebookZobraziť autorove WWW stránky
brmbo
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.01.2009
Vek: 31

PríspevokZaslal: Po 15.03.10 20:37Odpovedať s citátomNávrat hore

viete co ma najviac na tom vsetko zarazilo? sice uz nie som student ale tak v tych osobne vidim buducnost statu, ovsem ak vsetci hufne naraz neodidu niekam do zahranicia, co je asi malopravdepodobne, ako ich ten "strapaty ujo" zo Ziliny nazval, udajne su to "feťaci" čo mi prislo dost ubohe a dost urazajuce, osobne uz 12 rokov odvadzam dane do pokladne tohto zhniteho statu a keby som bol studentom, by ma to dost zobralo, ze takyto "niktos", co nema kuska hanby, co vlastni celu Zilinu, sedi v dozornych radach vsakovakych skorumpovanych spolocnosti, ministri z jeho strany porobili take dlzoby v statnom rozpocte, ze ich budeme splacat este dalsich 10 rokov, si dovoli povedat toto o ludoch, ktori prave jemu dali mozno svoj hlas vo volbach roku 2006, ale bozie mlyny melu pomaly ale isto, blizi sa jun 2010 a "strapaty ujo" nema preferencie na vstup do parlamentu, kope z poslednych sil aj s "tetou, ktora zuje krmumple v hube a truchli za zosnulým manzelom tým, ze vymeta po Kysuciach vsetky krcmy, chuda ubohe", dufam, ze ten ujo na hrade je ako tak rozumny clovek aj ked obcas sem tam pochybujem aj o takychto ludoch

neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď