IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @482
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bezpečnosť výrobkov

Požiadavky chemickej legislatívy Podmienky vstupu na trh Európskej Únie www.ekotox.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Nový Nivea Sun Kids

Nový hypoalergenný krém pre deti. Minimalizuje vznik slečnej alergie. Nivea.sk/sun

Hry - obchod ProGamingShop.sk

Obrovský výber hier na PC a konzoly za neskutočne nízke ceny. Skladom. www.progamingshop.sk

Záhadné zamrzání celého PC !!!

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Drabek05
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.06.2006

PríspevokZaslal: St 21.06.06 21:58Odpovedať s citátomNávrat hore

tak jsem tam dal tu K7S6A a bezi to uplne v pohode a jedu na 1.69GHz !!! zadny zamrzani, nic !!! proste bezi bez problemu !! takze procesorem to taky neni !! takze jedine deska !!!! si to inak neumim vysvetlit !!!!!

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 04.02.07 15:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravicko.
Moja zostava Athlon 1600xp, ddram 384Mb, GPU-Radeon 9600XT, HDD-40GB, doska-K7S6A, zdroj-ATX350W,.....
Pred takymi tromi rokmi som ho pretaktoval na ATHLON 1900, ddram 300MHZ. Vsetko bolo v pohode také dva roky(teplota, stabilita -100%).
Z ničoho nič mi začal takto mrznúť presne ako tebe. Skúšal som všetko možné a nemožné čo sa len dalo. Pol roka som s ním chodil po servisoch ale kazdy si myslel že bol pretaktovany a chyba bola v tom. Nakoniec skúsili vyložiť procak a nasadiť ho nanovo a od vtedy zase šľape až na 110%.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 21

PríspevokZaslal: Ne 04.02.07 17:03Odpovedať s citátomNávrat hore

hm. vsimol sisi datum posledneho prispevku? ja len tak, ak si chcesl radit Drabekovi tak uz ma pravdepodobne novy pc, ale ako rada ostatnym to moze byt. len ludia CITAJTE DATUMY (prepacte ze kricim)

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
maross
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 04.02.07 21:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Dik Omega, že si ma na to upozornil.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď