IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @327
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Dajte zbohom celulitíde

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Záhada ohľadom servera

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kapo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.08.2011

PríspevokZaslal: Pi 30.09.11 11:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím. Mal som vlastny server, kde bola dost rozsiahla stranka...sucast bolo aj odosielanie emailov. Zakúpili sme si vsak virtualny server a skopirovali celý náš 40 GB server do BA. Problém vsak nastal s odosielanim emailu. Zrazu nefunguje. Vsetky skripty su v poriadku napisane pretoze som to testoval na nasom servri a tam to odosielalo uplne v poriadku. Problem je s tym virtualnym serverom, len mi to pride strasne zvlastne pretoze je tam prekopirovane presne to iste co je na nasom webe...cize by tam mali byt nastavenia rovnake...no kazdopadne by som potreboval nejaky rady co si myslite zo to moze byt, aby som bol mudrejsi...

// pridané po 36 minútach od posledného príspevku

prave som volal s kolegom a vravi mi ze mi zabudol povedaz ze server v BA sa instaloval cely od znova cize uz to nie je taka zahada ako bola a asi bude treba zmenit iba PHP.INI mail functions
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď