IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @324
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Klávesy a piána CASIO, YAMAHA

Predaj klávesov a digitálnych pián. Výhodné ceny, doprava zdarma. www.casallia.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Postavil si dom za 3 600 €.

Simon Dale z Walesu sa rozhodol postaviť pre svoju rodinu ekologický mojdom.zoznam.sk

Zacat sa venovat aktivnemu/profesionalnemu sportu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
dixi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: Pi 30.09.11 23:08Odpovedať s citátomNávrat hore

nejaky dobry sport ? Kalčeto, Biliard, Stolny Hokej, hravam ich kazdy Piatok vecer akurat su drahe no, ale to kazdy sport

My PC: MB: Asus P5Q WS, CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4Ghz, Cooler: SilentiumPC Spartan 932HE, RAM: 4x1GB 890Mhz Apacer Gold, GPU: XFX 5850 BlackEdition, SSD: Corsair Force Series 3 120GB, HDD: Seagate 7200.11 250GB, PSU: Seasonic S12II 520W, Case: NZXT Alpha & 2x Enermax T.B Silence UCTB12 & NZXT Blue 120mm fan, LCD: LG M2262DP - 22" FullHD DVB-T HD, OS: Windows 7 Pro 64bit, Sp: Logitech X-230, Mo: A4tech XL-750BF, Pad: SteelSeries QcK Mini, Key: Logitech Media Keyboard 600, Joy: Genius F-23.
My Portable: NTB: Acer Aspire One ZG5

V prípade, že na tvoju Súkromnú Správu (SS) nereagujem, založ si tému v príslušnej sekcii na fóre.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
incredible
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.02.2009

PríspevokZaslal: So 01.10.11 9:26Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som prave zacal chodit na aikido, nestazujem sa, uz po dvoch hodinach som sa naucil nieco prakticke. Chcel by som este niekedy neskor skusit aj systemu. Skoda ze sa to uci len niekde v Bratislave
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
strejky
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.09.2011
Vek: 14

PríspevokZaslal: So 01.10.11 13:33Odpovedať s citátomNávrat hore

no na ako hokejovi brankár .... chcel by som začať len či sa my ešte oplatí
adioss402
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.12.2011

PríspevokZaslal: Ut 27.12.11 0:02Odpovedať s citátomNávrat hore

čawte podla vás je ešte možné začat hrávat hokej v dvanactich dakam to ešte možno dotiahnut
maugggly
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.04.2006
Vek: 30

PríspevokZaslal: Ut 27.12.11 1:27Odpovedať s citátomNávrat hore

eXistenZ napísal:
Viem že napríklad Ovečkin začal v 15tich, ale to by si musel byť veľmi nadaný...

hra hokej od svojich 8 rokov...
k teme: v takom neskorsom veku (16) sa uchytia uz len velmi svalovo alebo fyzicky nadany jedinci a to aj v pripade, ze im to nepojde herne moc dobre (pamatame ako bol Chara vo svedskej lige mantavy). tento vek je zlomovy v kazdom sporte, tu sa mozu karty uplne obratit a z hraca co hviezdil v mladsich-strasich ziakoch sa stane v doraste druhorady hrac. tebe by som radil skor hokejbal, florbal a podobne veci, kde az tak fycicka (myslim tym skor svalstvo) nerozhoduje. jedno si ale musis uvedomit. ich kondicia je niekde uplne inde a ty na nu budes musiet tvrdo a dlho driet.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Zaslať odpoveď