IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @714
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Systém Windows XP končí

Prejdite na systém Windows 7 s plnou podporou a aktualizáciami! www.Microsoft.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Žiadne ďalšie vrásky

bez Botoxu alebo plastickej chirurgie Dozvedieť sa viac www.zuzanaskinsuccess.com

Štýlové hodinky za super ceny

Veľký výber hodiniek za super ceny. Všetko skladom, odosielame do 24 hod. www.redstone.sk

Počítače na mieru

Vysoký výkon a nízka cena. Montáž a inštalácia zadarmo. www.tekra.sk

zabranenie killnutia aplikacie v taskman

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 8:23Odpovedať s citátomNávrat hore

nema to spolocne nic, ale clovek ktoremu je to jedno, vacsinou kasle aj na ostatne veci ktore ma dodrziavat.

Akoze, comu pomoze ked sa to bude volat schvost.exe ? (prehodene ch a v v nazve). Len to bude miast uzivatelov a pokial k tomu pride niekto kto to bude chciet odvirovat, tak takyto podozrivy proces bude zostrelovat ako prvy.

A ked zisti ze je to program ktory tam ma bezat, tak len pokruti hlavou, alebo v horsom pripade zanadava ze programator bol debil.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
coldak
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 29.10.2008

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 8:44Odpovedať s citátomNávrat hore

preco by to miatlo uzivatelov ? vacsina znich vie o programe len to ze ma niekde ikonku na spustanie a ani netusia ze podobny nazov ma aj systemovy proces. dobry odvirovac si najprv zisti ako sa virus, spyware, malware ... prejavuje a na zaklade toho potom riesi situaciu. to ze bude krutit hlavou popripade nadavat je jeho problem. v ziadnej programatorskej prirucke som nevidel zoznam nazvov suborov ktore sa nesmu pouzivat. ja neschvalujem myslienku nazvat subor tak ako kdejaky iny systemovy proces, neskusenemu userovi je jedno ako sa proces bude volat aj tak ho v task managerovi nenajde a pred skusenejsim userom to aj tak neobstoji. ja sa tu len snazim napisat ze techniky ktore tu boli popisane by nemali vadit ziadnemu antispywareovemu softu.
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 9:29Odpovedať s citátomNávrat hore

no kazdopadne to tak nieje dobre robit. preco, to som ti napisal vyssie. Da sa to riesit normalnym sposobom cez services, tak preco to zbytocne komplikovat.

Podla toho co pises je to vlastne aj zbytocne vobec riesit, kedze userovi ani nemusi na um zist nejak tu aplikaciu vypinat

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
coldak
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 9:44Odpovedať s citátomNávrat hore

no ved ja som navrhoval services hned na zaciatku a vcera vecer som to doma aj odskusal a funguje to bez problemov
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 11:32Odpovedať s citátomNávrat hore

potom tu zbytocne riesime blbosti ako je zmena nazvu na nieco podobne ako syst. proces

coldak
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 24.08.10 11:54Odpovedať s citátomNávrat hore

poprosim moderatora aby vymazal zbytocne prispevky podla uvazenia
Zaslať odpoveď