IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @323
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

Zabije warez PC hry?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
M@x.sK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2007

PríspevokZaslal: Ut 05.08.08 23:28Odpovedať s citátomNávrat hore

ZA túto hádku môžem asi aj ja, takže .. OSPRAVEDLŇUJEM sa za to že som nazval roba zlodejom..!!!! Má pravdu že sú dva tábory.. Vždy sú predsa 2 názory..nemôžeme si ich navzájom brať..!!! To že tu o mne niekto povedal, že neplatím inkaso a že ked prestanem bývať z rodičmi..BLA BLA BLA... naši mi na môj comp nedali nikdy ani korunu... a hry si tiež platím sám... to že mám 18 a bývam z našimi ale ešte neznamená že si na to sám nezarábam... Ale nevadí.. nechcem byť strojca hádok, preto MIER..

CPU: AMD Phenom X4 9600BE 2300@2600Mhz + ARCTIC Freezer 64 PRO + Recenzia ... MB: ASUS M2A-VM ... VGA: ATi Radeon HD 4850 512MB DDR3 ... RAM: 2x1GB DDR2 800MHz A-DATA + THERMALTAKE Chladiče ... HDD: Hitachi 120 Gb + 160 Gb externý ... PSU: Sansun 480 W ... MONITOR: LCD ASUS VW222U ... OS: Windows Vista Home Premium ... CASE: Stále v štádiu "Tuningu"
[IT CROWD FAN - SOUTH PARK FAN - METAL FAN - PC HW & GAMES FAN - CRYSIS FAN Am I Retard ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
t-90
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2007
Vek: 16

PríspevokZaslal: Ut 05.08.08 23:29Odpovedať s citátomNávrat hore

uz mi to neda.
óóóóóóóóóóó ty velkýýýýý ELMARIACHI ked si taky cely originalny a ze mi si nevazime pracu inych tak sa pozri kolko budeme zarabat my (450€)
a inde (5000€) ked hra stoji 50€ tak aky je to zrazu rozdiel ze??? kym pre inych to je taky maly - pre nas to je uz minus o dost vecsi
ja si vazim pracu stolarov sklarov zvaracov soferov robotnikov tak ale u nas ich trh az tak moc nezauima ako inde kde maju megaplaty.

EDIT:// zas ma volado predbehol

M@x.sK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2007

PríspevokZaslal: Ut 05.08.08 23:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Je to také tažké už nerýpať a nehádať sa. .. lebo naozaj bude blbé, ked sa LOCKNE téma ktorá má zmysel

CPU: AMD Phenom X4 9600BE 2300@2600Mhz + ARCTIC Freezer 64 PRO + Recenzia ... MB: ASUS M2A-VM ... VGA: ATi Radeon HD 4850 512MB DDR3 ... RAM: 2x1GB DDR2 800MHz A-DATA + THERMALTAKE Chladiče ... HDD: Hitachi 120 Gb + 160 Gb externý ... PSU: Sansun 480 W ... MONITOR: LCD ASUS VW222U ... OS: Windows Vista Home Premium ... CASE: Stále v štádiu "Tuningu"
[IT CROWD FAN - SOUTH PARK FAN - METAL FAN - PC HW & GAMES FAN - CRYSIS FAN Am I Retard ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď