IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @319
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Youtube na mobile

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
tomas019
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.10.2008

PríspevokZaslal: So 14.03.09 21:35Odpovedať s citátomNávrat hore

Nazdar,
Takze mam taky problem mam aj blackberry bold aj nokiu e51 a ani s jednym telefonom nemozem pozerat video cez vstavane prehliadace. Na net sa pripajam cez wifi router ktory mam doma v byte. Preto sa pytam nemoze byt chyba v nastaveni routru ? Net mi ide na obidvoch telefonoch v pohode ale ked pridem na m.youtub.com a dam prahrat video tak nokia otvori realplayer a nacitava ale zahlasi chybu a blackberry tiez otvori svoj prehravac da hlasku nacitavani a potom ze sevyskytla chyba pri prehravani medii. Takze kde je chyba na pc ktory je tiez pripojeny cez wifi mi ide youtube v pohode
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
pietko11
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.11.2008

PríspevokZaslal: So 14.03.09 22:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Chyba v routry nie je ja mam tiez nokiu E51 a tiez sa takysto napajam cez wifi.Skusal som to aj ja a zozaciatku mi videa na youtube nesli tiez mi "real player" vypisovoal chybu ale teraz mi to uz ide, skus to aj na inych videach alebo inych strankach ci pôjde tam alebo nie.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeAOLZobraziť autorove WWW stránky
tomas019
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 14.03.09 23:15Odpovedať s citátomNávrat hore

A to si vobec nic nespravil ??? Ved urcute tam je neakz dovod preco to nechce ist. Este to vzskusam na skolskom routrti a uvidime. BTW: piste kaydu pripomienku co vas napadne potrbujem to surne vzriesit
pietko11
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.11.2008

PríspevokZaslal: So 14.03.09 23:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Mne to tiez zozaciatku neslo ale potom ked sko skusal da 4-5 video na mobile tak uz islo neviem tiez preco nechcelo ist
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeAOLZobraziť autorove WWW stránky
br4n0
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 22.03.2007

PríspevokZaslal: Ne 15.03.09 0:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Odporúčam použiť prehliadač Skyfire alebo aplikáciu Mobitubia.

tomas019
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 15.03.09 10:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviem ci to s tymi programami ide ale co na to blackberry. Na jednom fore som cital ze treba nastavit pevnu IP adresu mobilu a potom ju povolit v routri, 2ste som to neskusal dnes to vyskusam. A ESTE TAm tocili stale o neakom DNS nastaveni ale to neviem co je
Zaslať odpoveď