|
 | | |
| Autor | Správa |
javo
 Užívateľ
 Založený: 02.07.2006 Príspevky: 1696 Bydlisko: Slovakia - Námestovo
 | Zaslal: Št 13.09.07 20:46 |   |
zdravim,
docela som si oblubil xfce-dusk pouzivatelske rozhranie, problem ale nastane ze pri niektorych "forms" hlavne vo firefoxe je viditelnost pisma nulova, aj ked pisem tuto spravu napr. , skusal som nastavenia vo FF, vseobecne a pod, neviete mi porait kde by sa to dalo zmenit?
screeenshot : http://www.javo.profitux.cz/Screenshot-2.png
dik  |
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos. | |
  |
 |
itsgoingd
 Skúsený užívateľ
 Založený: 24.09.2006 Príspevky: 1433 Bydlisko: SA, Slovakia
 |
no, mozes edtnut gtkrc tej themy, ktore by malo byt
/usr/share/themes/Xfce-dusk/gtk-2.0/gtkrc |
| |
      |
 |
javo
 Užívateľ
 | Zaslal: So 15.09.07 11:30 |   |
hmm vec co som si mohol fakt najst aj sam dik
diki moc |
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos. | |
  |
 |
javo
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 18.09.07 20:03 |   |
hmm a nedalo by sa to este udelat tak aby firefox uplne ignoroval tuto temu? pretoze vsetky tmave , aj ked ich upravim tak niektore stranky sa potom blbo zobrazuju, asi sa to neda ale tak sa radsej spytam  |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |