IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @316
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

xD Karta - Musim sformatovat pred pouzitim

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Št 26.08.10 14:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Z fotaka Olympus som vybral pamatovu kartu a strcil do citacky kariet na mojom NB.

Vypisalo:

Celkom rad by som tie fotky este videl

Nejake napady ?

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Št 26.08.10 14:12Odpovedať s citátomNávrat hore

daj ju do fotaku a skus kopirovat cez fotak kablom.
inac vyskusaj nejaky soft na zachranu dat.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 26.08.10 14:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Vo fotaku pise, ze mam ocistit kontakty na karte a taktiez mi nedovoli pozriet fotky..

Ale ten kabel pohladam..

Aky soft odporucas ?

EDIT:
skusil som nastroj Recuva
Vysledok:

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ne 29.08.10 18:41Odpovedať s citátomNávrat hore

karta udelala paa paaa. asi si ju pocas prenosu chytil za kontakty, a trosicka nakopol prdel. alebo vybral v nevhodnu dobu, alebo nieco podobne. mozes maximalne skusit ten format, ale ani ten podla mna neprejde.
pise ti este velkost karty suborovy system alebo usage?

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 30.08.10 16:43Odpovedať s citátomNávrat hore

0 bytes vsetko.. Ziadnu velkost nerozoznalo..
Dnes budem mat kabel k tomu fotaku, tak vecer podam hlasenie..

Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 01.09.10 0:47Odpovedať s citátomNávrat hore

No, konecne som zohnal kabel.. Robi to totozne ako ked strcim kartu priamo do citacky..

No tak nic.. idem dat format

Zaslať odpoveď