|
 | | |
| Autor | Správa |
1daemon1
 Užívateľ
 Založený: 14.04.2009 Príspevky: 824
 | Zaslal: So 21.01.12 17:52 |   |
Ahojte,
zháňam nejaký free js wysiwyg editor. Google mi ich našiel kopu, kopu som ich vyskúšal ale ani jeden mi nevyhovuje.
Chcem aby bol taký, že vzhľad mojho elementu textarea neupraví a tiež scripty, ktoré sú naň viazané.
Všetky, čo som vyskúšal, mi vytvorili úplne nové "okno", ktoré zmazalo môj element textarea a nefungovali naň moje jquery pluginy a to ja nechcem.
Proste chcem len nejaký panel nástrojov, ktorý bude robiť zmeny v mnou vytvorenom elemente textarea.
Mal by mať len základné nástroje, nič zložité.
Ak niekto niečo pozná, prosím napíšte.
//edit: Prinajhoršom môže byť aj akýkoľvek wysiwyg editor, len aby som si tam mohol nastaviť maximálny počet znakov. |
_________________ CPU: Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz GPU: 2x NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) MB: Asus P5NSLI RAM: 2GB ddr2 Zdroj: FORTRON BlueStorm II 500W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 250GB OS: Ubuntu 11.10 32bit & Windows 7 Ultimate 32bit
Mobil: Samsung Galaxy S2 i9100 MicroSDHC: Patriot 32GB class 10 | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |