IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @314
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

RIBANA trade - plastové okná

Kvalita v oblasti výplní otvorov. Žalúzie, rolety, sieťky, garážové brány. www.ribanatrade.sk

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Vdd Orava - okná, dvere

Eurookná, plast.okná, nábytok, okenice, schodiská, inter. a exter. dvere www.vddorava.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

wysiwyg editor

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2009

PríspevokZaslal: So 21.01.12 17:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte,

zháňam nejaký free js wysiwyg editor. Google mi ich našiel kopu, kopu som ich vyskúšal ale ani jeden mi nevyhovuje.

Chcem aby bol taký, že vzhľad mojho elementu textarea neupraví a tiež scripty, ktoré sú naň viazané.
Všetky, čo som vyskúšal, mi vytvorili úplne nové "okno", ktoré zmazalo môj element textarea a nefungovali naň moje jquery pluginy a to ja nechcem.
Proste chcem len nejaký panel nástrojov, ktorý bude robiť zmeny v mnou vytvorenom elemente textarea.
Mal by mať len základné nástroje, nič zložité.

Ak niekto niečo pozná, prosím napíšte.

//edit: Prinajhoršom môže byť aj akýkoľvek wysiwyg editor, len aby som si tam mohol nastaviť maximálny počet znakov.

CPU: Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz GPU: 2x NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) MB: Asus P5NSLI RAM: 2GB ddr2 Zdroj: FORTRON BlueStorm II 500W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 250GB OS: Ubuntu 11.10 32bit & Windows 7 Ultimate 32bit
Mobil: Samsung Galaxy S2 i9100 MicroSDHC: Patriot 32GB class 10
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď