IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @314
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Regále pre všetky sklady

Paletové, policové, konzolové, mobilné Regálové systémy, zameranie, montáž.. www.kinvest.sk

Obchodné priestory v Poprade

Na prenájom 710m2 v Poprade za prijateľnú cenu na-prenajom.weebly.com

Firemné bankovníctvo VÚB

banky – kompletný mix či skladba na želanie? Máme pre vás riešenie! www.vub.sk

Neobmedzený Magio Internet

Bez poplatku za zriadenie a modem plus prvých 100 dní máte úplne zadarmo ! Telekom.sk

Nový Ambi Pur Fresh Air

Odstráňte nepríjemný zápach a môžete voľne dýchať. youtube.com/AmbiPur_SK

www.firstcameras.net

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
elboro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.12.2008
Príspevky: 600
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: So 05.03.11 12:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcel by som sa informovať či niekto nemáte skusenosti stýmto obchodom www.firstcameras.net nakoľko plánujem odtiaľ kúpiť foták. Predom ďakujem.

_________________
CPU: Intel I5-750+box (Noctua NH-D14), MB: GB P55-UD3R, VGA: GB GTX 275, (GTX 560)HDD: WD 640GB, RAM: 2x2GB DDR3, PSU: Corsair 550W MOUSE: Roccat Kone+ 6000dpi Gaming Surfaces: Razer eXactMat & Roccat Taito MTV edition OS: WIN 7 Ultimate 64-bit
Phone: Apple Iphone 4S 16GB
Repro: Logitech® Z623
TV: 42" Panasonic VIERA TX-P42G30E
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
ElNorka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.12.2008
Príspevky: 2125
Bydlisko: Bratislava DNV (muž)
Vek: 21

PríspevokZaslal: So 05.03.11 13:16Odpovedať s citátomNávrat hore

obchod ma zaujal (eos 500d za 350€) ale pozrel som zahranicne fora a je to podvod, cize si este dosetri a kup na slovensku

_________________
PC:AMD phenom 9950BE, GIGABYTE MA790X-DS4, Kingston HyperX 800mhz 2x2GB, 1TB samsung spinpoint F1, Ati radeon hd4850 512MB, zdroj akasa 600w
Phone: jablko jaTelefón 3g 8gb NTB: TOSHIBA Satellite L505-13G: i5-430M, 4gb ram, ati5165 Foťák: Nikon D90 + 18-105 nekontaktujte ma mimo fóra, pravdepodobne vás budem ignorovať
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
elboro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.12.2008
Príspevky: 600
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: So 05.03.11 13:18Odpovedať s citátomNávrat hore

No co som pozeral na ich webe tak zevraj patria pod Camera Warehouse tak skusim napisat do camera warehouse a uvidim ci mi to potvrdia alebo ne.

_________________
CPU: Intel I5-750+box (Noctua NH-D14), MB: GB P55-UD3R, VGA: GB GTX 275, (GTX 560)HDD: WD 640GB, RAM: 2x2GB DDR3, PSU: Corsair 550W MOUSE: Roccat Kone+ 6000dpi Gaming Surfaces: Razer eXactMat & Roccat Taito MTV edition OS: WIN 7 Ultimate 64-bit
Phone: Apple Iphone 4S 16GB
Repro: Logitech® Z623
TV: 42" Panasonic VIERA TX-P42G30E
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:    
Zaslať odpoveď
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.

Powered by phpBB 2.x.x © 2005 - 2012 PCforum, webhosting by WebSupport, edited by JanoF

SEO - optimalizácia pre vyhľadávače

Freebsd