IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @312
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Informačné systémy na mieru

Naprogramujeme vám softvér presne pre vaše firemné procesy. www.partnersoft.sk

WWE 12

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
petko117
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.02.2011

PríspevokZaslal: So 07.01.12 21:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Jedna sa o zaujimavu hru, lepsiu podla mna ako jej predchodcovia. Hru hravam na konzela od nintenda.
Avsak narazil som na jeden problem pri hrani ROAD TO WRESTLEMANIA- konkretne v miestem respektive v kapitole, kde sa kona elimination chamber- Ja- rysavy ir- na meno si neviem spomenut VS John cena..suboj v klietke..v kazdom rohu dalsi zapasnici..problem je v tom ze to neviem prejst..porazit sa Cena neda a ked vijde z klietky MIZ tak je to tiez zaujimave..pise mi nejaky popis potom co treba urobit ale nedari sa mi. Ked uz z klietky vijde stvrty kus hra automaticky skonci s napisom PREHRA.
Ak to niekto presiel a je jedno na akej konzole bol by som velmi rad za postrehy co treba urobit, aby som postupil do dalsieho kola. Skusal som tam uz vsetko mozne
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď