IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @311
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mechanické zabezpečenie

Trezory, bezp. dvere, zámky, fólie. Kompletné mechanické zabezpečenie. www.eurosafe.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

realitná kancelária - GRAFT

Bratislava - predaj - prenájom: byty, domy, pozemky, chaty, záhrady ... www.graft.sk

World of Warcraft: Mists of Pandaria

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Haty
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.08.2011
Vek: 23

PríspevokZaslal: Ne 08.01.12 23:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute , ked ma niekto vytvoreny ucet a ma v nom vsetky 3 datadisky a chcel by zakupit len klasicke wowko z dovodu vytvorenia noveho uctu (dovod kradez) musel by kupovat aj vsetky datadisky odznova koli klucom ze ? Pytam sa preto lebo kamaratovi ukradli acc a blizzard ho ma v pi.. uz asi 2 mesiace nic neriesia.

(MB): ASUS P8Z68-V PRO (CPU): INTEL Core i5-2500K (CPU cooler): NOCTUA NH-D14 (RAM): CORSAIR 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP Low profile (HDD): SEAGATE Barracuda 7200.12 1000GB (SSD): CORSAIR Force GT Series 120GB (VGA): GIGABYTE N580SO-15I Super Overclock (PSU): CORSAIR AX750 (DVD-RW): LG SuperMulti (CASE): Fractal Design Define R3, Black Pearl & 5x Noctua Noctua NF-S12B ULN (LCD): Samsung LCD SM S27A550H,27'', LED (OS): Microsoft Windows 7 Ultimate SK SP1 64-bit (Repro): Logitech X-530 (Mouse): Logitech MX518 (Mouse pad): Steel S&S (Keyboard): Microsoft SideWinder X4
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
XGames
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 16.09.2011
Vek: 30

PríspevokZaslal: Po 09.01.12 10:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Haty napísal:
Caute , ked ma niekto vytvoreny ucet a ma v nom vsetky 3 datadisky a chcel by zakupit len klasicke wowko z dovodu vytvorenia noveho uctu (dovod kradez) musel by kupovat aj vsetky datadisky odznova koli klucom ze ? Pytam sa preto lebo kamaratovi ukradli acc a blizzard ho ma v pi.. uz asi 2 mesiace nic neriesia.

z vlastnej skusenosti viem, ze blizuu to trva ale vzdy ukradnuty acc vyriesili
cize to ze 2 mesiace neriesia sa mi vobec nezda

a odpoved k otazke, ano potrebuje si kupit opat vsetky datadisky
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
erikk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.06.2011

PríspevokZaslal: Ut 10.01.12 22:58Odpovedať s citátomNávrat hore

od 2.4.3 je wowko podľa mňa už oničom
Rushhh
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: St 11.01.12 9:49Odpovedať s citátomNávrat hore

ja mam neska vyplatu, a rozmyslam ci zakupit wow battle-chest a aj wotlk + cata a zacat gejmit co poviete oplati sa ? teda hraval som to na free-ckach a bavilo to, len neviem no predcalen je dost hier teraz a platit mesacne je haluz xD

[intel pentium g620 dočasne]►[MSI P67A-C45]►[Kit 4gb Kingston 1333hmz]►[Sea gate 500gb sata3]►[GIGABYTE N56GOC-1GI]►[Corsair CX 500 V2]►[Cooler Master Elite 370]►[DVD RAM LG ]►[ROCCAT PYRA wireless gaming mouse]
Denco1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 11.01.12 15:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Môj názor, že v Blizzarde nemajú čo robiť Od Cataclysm to nehrám.

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
Pini
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.02.2010
Vek: 21

PríspevokZaslal: St 11.01.12 18:33Odpovedať s citátomNávrat hore

platit to mozes neskor za goldy , cata je v pohode rychlo som si zvykol z wotlku ale tie pandy to uz je nieco ine

MB:ASUS P7P55D Pro ,CPU: Intel i5 750,Cm212+ VGA:GTX 570 Twin frozr III, RAM:Kingston 4GB KIT DDR3 1600MHz HyperX, ZDROJ: corsair TX650 CASE: Lancool k58 HDD: WDL Caviar GP 1000GB, SATA II Mys: Logitech MX518, steelseries mini+ Klavesnica: Logitech G11 Monitor: LG 22"
Battlefield 3 nick " Pininfarinax"
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Zaslať odpoveď